9 Haziran 2020 Salı

Kenzen’in vücut ısı sensörü sistemi çalışanların güvenliğini sağlamaya yardımcı oluyor - Advanced Textiles Source



Kenzen’in vücut ısı sensörü sistemi çalışanların güvenliğini sağlamaya yardımcı olur Fotoğraf: Kenzen Akıllı KKD geliştiricisi Kenzen, gerçek zamanlı çalışan ısı izleme sistemini başlattı. Bulut Tabanlı Hizmet Olarak Yazılım (SaaS) sistemi, çekirdek vücut sıcaklığı çok yüksek olduğunda hem çalışanı hem de amirini uyaran, kollarında çalışanlar tarafından giyilen giyilebilir bir cihaz içerir. Gerçek zamanlı uyarılar anında müdahale ve ısı yaralanmalarından işçi güvenliğini sağlar.
Ünite, kalp atış hızı, aktivite, cilt ve ortam sıcaklıkları dahil olmak üzere birçok fizyolojik ve çevresel metriği izler. Bu sensör verileri birlikte, çekirdek vücut sıcaklığının gerçek zamanlı tahminine izin verir. Daha fazla haber: Mühendisler askerler için "giyilebilir klima" tasarladı Serge Ferrari kumaş virüidal teknolojisi geliştiriyor Livinguard, koronavirüse karşı tedaviyi duyurdu FDA, AR Tech’in izolasyon ünitesi için onay veriyor Cifra, COVID 19'a karşı Çözgü Maskesi başlattı x Kapat Lütfen giriş yapın veya üye olun Devam etmek için lütfen giriş yapın veya bir kullanıcı hesabıyla kaydolun.
Kuruluşlar için lütfen kişisel kimlik bilgilerinizi kuruluşunuzla birlikte kullanın. Yeni eklenen kuruluşlar için bu birincil irtibat kişisi olacaktır. E Parola Şifremi Unuttum Yeni bir hesap oluşturun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder