20 Ağustos 2022 Cumartesi

Forrest Buck, Culp Inc.'de yeni BT Başkan Yardımcısı



Şirket Haberleri, Haberler | 19 Ağustos 2022 | Gönderen: IFAI Culp Inc. (NYSE: CULP)  (konsolide bağlı ortaklıkları “CULP” ile birlikte) bugün Forrest Buck'ın şirketin bilgi teknolojisi başkan yardımcılığına getirildiğini duyurdu. Buck, CULP'a 1995 yılında katıldı ve uzun görev süresi boyunca şirketin BT departmanında çeşitli görevlerde bulundu.
Haziran 2018'den bu yana bilgi teknolojisi direktörü olarak görev yapıyor. Forrest Buck'ın yeni rolü, şirketin tüm küresel operasyonunun bilgi teknolojisi ihtiyaçlarını denetlemeyi içeriyor. Buck, Culp Inc'in başkanı ve CEO'su Iv Culp'a rapor verecek.
Duyuru hakkında yorum yapan Culp, “Forrest yaklaşık 27 yıldır şirketimizde. Sürekli değişen BT ve siber güvenlik dünyasındaki uzmanlığı ve deneyiminin yanı sıra şirketimiz hakkındaki derin bilgisi, ona operasyonlarımızı geliştiren benzersiz beceriler ve bakış açısı sağlıyor. Kendisini bağlılığından dolayı çok minnettarız ve CULP ailemizin bir parçası olduğu için kendimizi şanslı sayıyoruz.
” Bu Hikayeyi Paylaş Şunları da beğenebilirsiniz...
Tekstil üreticileri mono materyal kumaşlara ve selülozik elyaflara yöneliyor Suominen ek ücretler uygulamak için Hyosung TNC, dünyanın ilk biyo-tabanlı elastanını ticarileştiriyor Regel™ Fiber “bluesign® ONAYLANMIŞTIR” Yavaşlayan ithalat Cone Denim, BastCore ile ortak oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder