27 Ekim 2020 Salı

Pvilion mimari ödülle onurlandırıldı - Advanced Textiles Source



Pvilion mimari ödülle onurlandırıldı Fotoğraf: Pvilion. Pvilion, Brooklyn, NY
, Solar Yelken gölgelikleri ile Mimari Ürünler Tasarım Ödülleri'nde Dış Mekan Ürünleri kategorisinde birincilik ödülü aldı. Kanopiler, hücresel şarj, AC prizleri ve LED aydınlatma için hem gölge hem de güneş enerjisiyle çalışan USB bağlantı noktaları sağlar. Güneş kanopileri, New York Şehri Şehir Çapında İdari Hizmetler (DCAS) Enerji Yönetimi Bölümü'nün bir girişimi olan Enerji Uyarlanabilirliği için Yenilikçi Gösteriler (IDEA) Programı kapsamında Pvilion tarafından yürütülen bir pilot projedir. Program, işletmeleri, yenilikçileri ve girişimcileri dönüştürücü fırsatlar yaratmaya ve bir yenilik kültürü teşvik etmeye teşvik ediyor. DCAS, yeni yapılar için lansman yeri olarak New York Botanik Bahçesi'ni seçti.
Ziyaretçilere gölge arayabilecekleri, bir içeceğin tadını çıkarabilecekleri ve mobil cihazlarını şarj edebilecekleri bir yer, sekiz adet güneş kanopisi, tasarlanmış, mühendisliği yapılmış ve Pvilion tarafından kurulan, sosyal açıdan mesafeli kalırken dinlenmek için alan sağlar. Pvilion, güneşe maruz kaldığında elektrik üreten fotovoltaik hücreleri içeren bir kumaş tasarladı. New York City'nin emisyon azaltma çabalarının bir parçası olarak, kanopilerden yedi tanesi doğrudan şehrin elektrik şebekesine enerji sağlıyor.
Bir yapı, NYBG ve Garden ziyaretçileri tarafından cep telefonlarını ve diğer cihazları şarj etmek için kullanılan bir pil bankasına güç sağlıyor. . Los Angeles merkezli The Architecture MasterPrize ™ tarafından yürütülen Mimari Ürünler Tasarım Ödülleri, mimari ürün tasarımcılarını ve üreticilerini ödüllendiriyor ve harika mimariyi mümkün kılan ürün ve malzemelerin yaratıcılığını kutlamayı ve iyi yapılmış olanlara ışık tutmayı amaçlıyor , fonksiyonel, uzun ömürlü, sürdürülebilir, güzel ve yenilikçi ürünler. Daha fazla haber: SABIC ve Fibertex geri dönüştürülmüş dokunmamış kumaş üzerinde işbirliği yapıyor Tasarımcı, biyolojik olarak parçalanabilen çocuk ayakkabılarını örüyor Salomon geri dönüştürülebilir performans koşu ayakkabısını tanıttı Lenzing, karbon sıfır TENCEL ™ markalı elyafları piyasaya sürdü "Tasarımcı" plastik geri dönüştürülebilir ve yeniden kullanılabilir × Kapat Lütfen giriş yapın veya kayıt olun Devam etmek için lütfen giriş yapın veya bir kullanıcı hesabıyla kaydolun.
Kuruluşlar için lütfen kişisel kimlik bilgilerinizi kuruluşunuzla birlikte kullanın. Yeni eklenen kuruluşlar için bu, birincil iletişim kişisi olacaktır. E Parola Şifremi Unuttum Yeni bir hesap oluşturun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder