24 Mart 2020 Salı

Akıllı Kumaşlar Zirvesi sanallaştı - Industrial Fabrics Association International



Akıllı Kumaşlar Zirvesi sanallaşıyor 2 günlük web semineri biçimiyle zirvenin tadını çıkarın COVID-19 / Coronavirus nedeniyle, Washington DC'de artık yüz yüze bir zirve olmayacak, ancak sizi zirveye sanal olarak katılmaya davet ediyoruz.
Akıllı Kumaşlar Sanal Zirvesi 2020, -Kişisel etkinlik teklifleri ve kendi uzak konumunuzun konforunda tadını çıkarabilirsiniz. Birkaç yeni konuşmacı ve oturum da dahil olmak üzere gündem biraz düzeltildi. Etkinlik web sitesinde olan her şeyi önizleyin.
Bu özel etkinlik için doğrudan kendi bilgisayarınızdan bize katılabileceğinizi umuyoruz! Sanal Zirve daha düşük bir oranda sunulacak. Daha fazla haber: Seaman Corporation uygun çalışma kültürü ile tanındı INDA'dan Coronavirus hakkında mesaj (COVID-19) NCSL, COVID-19'a ilişkin devlet mali tepkilerini izler Küçük işletmeler için finansal kaynaklar Gerard Systems, önlük ve maskelerde dikiş yardımı sunuyor x Kapat Lütfen giriş yapın veya üye olun Devam etmek için lütfen giriş yapın veya bir kullanıcı hesabıyla kaydolun. Kuruluşlar için lütfen kişisel kimlik bilgilerinizi kuruluşunuzla birlikte kullanın.
Yeni eklenen kuruluşlar için bu birincil irtibat kişisi olacaktır. E Parola Şifremi Unuttum Yeni bir hesap oluştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder