24 Mart 2020 Salı

Mitsufuji yeniden kullanılabilir Hamon AG maskesini başlattı - Advanced Textiles Kaynak



Mitsufuji, yeniden kullanılabilir Hamon AG maskesini piyasaya sürdü Mitsufuji Giyilebilir ürünler geliştiren ve satan bir şirket olan Hamon, AG maskesi, bir 50'ye kadar herhangi bir ev çamaşır makinesinde yıkanabilen yüksek performanslı maske ve tekrar tekrar kullanın. Fotoğraf: Mitsufuji Corp.
bir designboom.com ile ilgili rapor, ürünün tıbbi liflerden yapıldığını söylüyor giyilebilir cihazlar için geliştirilmiş ve tescilli gümüş kaplı fiber AGposs® kullanır antibakteriyel ve deodorant fonksiyonları sağlayan teknoloji. Tüm giysi üç boyutlu bir siluet; kullanıcının kulaklarına takılan kısmı ana kumaşla aynı kumaştan yapılır vücut, bu yüzden elastik bir kablo yok.
maske, yayılma nedeniyle hijyen maskelerinin eksikliğine yanıt olarak geliştirildi koronavirüsün. Mitsufuji üretim planlıyor Fukushima Eyaleti, Kawamata-Machi'deki kendi fabrikasında ayda 50.000 maske, Japonya. Daha fazla haber: Shima Seiki, WHOLEGARMENT® maskesi için örgü verilerini yayınladı HeiQ Viroblock teknolojisi koronavirüs ile mücadele edebilir Şirket kadınlar için itfaiye donanımı tasarladı Coats, Sinyal Aktif Aydınlatmasında Osram ortağı Volleback jet motorlarında bulunan seramikleri seçiyor x Kapat Lütfen giriş yapın veya üye olun Devam etmek için lütfen giriş yapın veya bir kullanıcı hesabıyla kaydolun.
Kuruluşlar için lütfen kişisel kimlik bilgilerinizi kuruluşunuzla birlikte kullanın. Yeni eklenen kuruluşlar için bu birincil irtibat kişisi olacaktır. E Parola Şifremi Unuttum Yeni bir hesap oluşturun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder