28 Mart 2020 Cumartesi

AR Tech Hasta Yalıtım Nakil Birimini Üretecek - İleri Tekstil Kaynağı



Bir uzay ve tıbbi ekipman üreticisi olan AR Tech, Hasta İzolasyon Taşıma Birimi'nin (PITU) artık üretime hazır olduğunu duyurdu. Ünite, hasta ve sağlık personeli arasında güvenli bir bariyer sağlayan Covid 19 gibi yüksek derecede bulaşıcı hastalıklardan muzdarip bireyleri kapsamaktadır. AR Tech pazarlama başkan yardımcısı Bud Weisbart, “PITU, nakliye sırasında bireylerin ve çevredeki olası kirlenmelere karşı koruma sağlayan negatif bir basınç izolasyon muhafazasıdır,” dedi. bu birimi bir yıldan fazla bir süredir. ” Ürün nihai FDA onayını bekliyor ancak ön sipariş için hazır. AR Tech, mümkün olan en kısa sürede sipariş vermeye ve sipariş vermeye başlamayı planlıyor

Tıbbi tesisler için PITU, FDA tıbbi sınıf alev geciktirici vinil ile yapılacak ve bulaşıcı virüslerin ve bakterilerin nakliye sırasında yayılmasını önleyen motorlar ve filtrelerle donatılmıştır. Ayrıca tıbbi olmayan vinil içeren ticari uygulamalar için de mevcuttur. PITU, şu anda hastanelerde ve diğer tıbbi tesislerde kullanılmakta olan hemen hemen her sedyeye, bu sedyelerin IV ceplerine uyan özel paslanmaz çelik uyarlanabilir temeller kullanarak evrensel olarak uyum sağlar. uçlara kapatılmıştır. Weisbart, şirketin ilk siparişlerini birkaç gün içinde beklediğini söyledi. İlk üretim oranı ilk iki hafta içinde 25 olacak ve bunu üretim uygulandığında günde 75'e varan oranlarda tedarik edebilecek.
Weisbart, “Ünitenin bu zor zamanlarda tıp uzmanlarımız için çok gerekli güvenliği sağlayacağını umuyoruz” dedi. AR Tech, aynı zamanda AR Industries'in ana şirketi olan ve çeşitli havacılık şirketlerine tıbbi şirketler, uçuş donanımı ve yer desteği için ürün ve hizmetler sunan A&R Tarpaulins Inc.'in bir yan kuruluşudur.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder