2 Nisan 2020 Perşembe

kanalizasyon gerekli! - Özel Kumaş İncelemesi



Vertilux üreten yüz maskesi kitleri: kanalizasyon gerekli! Merkezi Miami, Fla'da bulunan Vertilux, en büyük kumaş, bileşen ve otomatik çözüm üreticileri ve distribütörleri pencere kaplama endüstrisi için. Son zamanlarda şirket, COVID-19'a karşı savaşın ve diğer insanlar için yüz maskesi kitleri üretmeye başlayın ve büyük miktarlarda dikme kabiliyetine sahip kuruluşlar. Nihayetinde, maskeler ilk müdahale edenlere veya herhangi bir organizasyona bağışlanacaktı güvenlik giysilerinde arz sıkıntısı nedeniyle onları almaya istekli. Vertilux'a göre, bol kumaş ve şerit var Daha fazla kit üretmek için − ancak kurum içinde sadece bir dikiş makinesi var, maskeleri toplu olarak üretmek için. Kesme makinelerini kullanarak, Aynı anda büyük bir kesim yükü, Vertilux kumaşı ve şeridi sağlıyor, zaten kesilmiş ve yüz maskelerine dikilmeye hazır. Dikiş makineleri olan gönüllülere ihtiyaç vardır.
Miami: Lütfen çevrimiçi sitenin bağlantısını paylaşın ve haberleri yayınlayın. Var Bu maskelerin umutsuz ihtiyacı olan birkaç yerel kurum. Bulunanlara Miami bölgesi dışında, Vertilux herkese ücretsiz nakliye ayarlayabilir 100'den fazla dikme kapasitesine sahip şirketler veya bekar kişiler 200, 300 veya 500 − daha iyi yapabiliyorsanız! Bu girişim hakkında daha fazla ayrıntı için şirketin web sitesini ziyaret edin: https://www.vertilux.com/en/news/vertilux-takes-action-producing-face-masks-for-our-frontline-heroes Yerel alıcılar için çevrimiçi mağazanın bağlantısı: https: // alışveriş.
vertilux.com/pages/covid-19-donations Video eğitimi: https: / /www.youtube.
com / watch? V = gepEhGUChY8 Son olarak, el yapımı yüz maskelerini kabul eden kurumları ve yerleri içerecek şekilde sürekli güncellenen bir belgeye bağlantı: https://docs.google.com/document/d/12a5YO0Z9RpHZk9Zkzl4NOj9CbjzhFfoKjPLFFC-21LU/mobilebasic Daha fazla haber: Indorama Ventures, 2025 yılına kadar yılda 50 milyar PET içecek şişesini geri dönüştürmeyi hedefliyor Bir pandemi sırasında özel kumaşlar işletmek için en iyi ipuçları Quad-C Textum Weaving'e yatırım yapıyor AtlasMasland, Universal Fibers® tarafından Thrive®'a olan bağlılığını genişletiyor Enduratex ™ eğitimsel vlog serisini başlattı: Vinyl 101 x Kapat Lütfen giriş yapın veya üye olun Devam etmek için lütfen giriş yapın veya bir kullanıcı hesabıyla kaydolun.
Kuruluşlar için lütfen kişisel kimlik bilgilerinizi kuruluşunuzla birlikte kullanın. Yeni eklenen kuruluşlar için bu birincil irtibat kişisi olacaktır. E Parola Şifremi Unuttum Yeni bir hesap oluşturun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder