6 Mart 2020 Cuma

Volleback jet motorlarında bulunan seramikleri seçti - Advanced Textiles Source



Volleback jet motorlarında bulunan seramikleri seçiyor Fotoğraf: Vollebak. Outdoor markası Vollebak, geleneksel olarak füze ve jet motorlarında kullanılan seramikli bir kapüşon gömdü. Sportstextiles.
com, İngiltere markasının 60.000 seramik parçacığın insan saçından daha ince olduğunu söylediğini söylüyor; bu da malzemenin yüksek esneklik, hafiflik ve nefes alabilirlik anlamına geldiği anlamına geliyor.
Vollebak kurucu ortağı Steve Tidball, “Dünyanın en dayanıklı ve akıllı kıyafetlerini yapmak, yaşamı kökten farklı şeyler için kullanmaya başlayan malzemelerin yeniden yapılandırılması anlamına geliyor” diyor. “Karbon fiber ve yosun kullanarak tişörtler ürettik. Grafen, cam ve biyolüminesan malzeme kullanarak ceketler yaptık ve ateşe verilemeyen liflerden kapüşonlar ve pantolonlar yaptık.
Seramikler dünyadaki en sert mühendisliklerin bazılarında kullanıldığından, en sert kıyafetleri yapmaya başlamak için kullan. ” Daha fazla haber: Startup, şekil değiştiren ceket prototipi yapıyor LOOMIA 4 Telli Veri Yolu örneğini yayınladı El felci için tasarlanmış robot eldiven Vücut ısısıyla çalışan esnek cihaz Tek parça örgü ayakkabı üst tanıtıldı x Kapat E Parola.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder