6 Mart 2020 Cuma

LOOMIA 4 Telli Bus örneğini piyasaya sürdü - İleri Tekstil Kaynağı



LOOMIA 4 Telli Veri Yolu örneğini yayınladı LOOMIA geçtiğimiz günlerde en son geliştirdiği 4 Telli Otobüs örneğini yayınladı. Bu malzeme yeniliği, LOOMIA Elektronik Katmanının (LEL) bir performans dokusuna nasıl baktığını ve hissettiğini gösterir. Şirketin ilk test edilebilir örneğidir ve bir e-tekstil çözümünü doğrularken direnç veya empedans ölçümlerine ihtiyaç duyan mühendislik grupları için idealdir.
Bu örneği kullanarak mühendisler ve ürün geliştiricileri de veri hızı ölçümleri yapabilir, esneme yapabilir analiz ve önemliliği gözden geçirin. LOOMIA’nın 4 telli Bus örneği artık mevcut. Fotoğraf: LOOMIA.
4 Telli Veri yolu örneği sektöre özeldir ve LEL'in tıbbi ve sağlık için giyilebilir. Bu örnek türü gösterir bir giysiye veya yumuşak ürüne gömülebilen güç ve veri hatlarının bu alan. Gömülü Numunenin içinde ölçümler için problanması kolay test pedleri vardır. Bu özellik LOOMIA teknolojisi ile ilgili okumalar elde etmek için kullanılabilir. ürün şirketin web sitesi www.loomia üzerinden satışa sunulmaktadır.
com. LOOMIA olabilecek yumuşak devre sistemleri (e-tekstiller) tasarlar ve üretir ölçekli üretilmektedir. Şirketin ödüllü teknolojisi, otomotiv iç mekanlarına, tıbbi ve sağlıklı giyilebilir cihazlara ve dış mekan ürünleri.
Daha fazla haber: Volleback jet motorlarında bulunan seramikleri seçiyor Startup, şekil değiştiren ceket prototipi yapıyor El felci için tasarlanmış robot eldiven Vücut ısısıyla çalışan esnek cihaz Tek parça örgü ayakkabı üst tanıtıldı x Kapat E Parola.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder