14 Temmuz 2020 Salı

BMW interaktif tekstil iç mekanını tanıtıyor - Advanced Textiles Source



BMW interaktif tekstil iç mekanını tanıttı BMW kısa süre önce akıllı, interaktif kumaş iç mekana sahip bir kabin içeren konsept otomobilini tanıttı. Fotoğraf: BMW. Hollandalı özel tekstil üreticisi ByBorre, BMW'nin gelecekteki interaktif otomobil iç mekanı için kumaşlar geliştirdi.
Bu yıl Las Vegas'taki Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) sunulduğu gibi, konsept otomobil kabin modülü otomobilin ifadesi olan BMW i Etkileşim Kolaylığı'nı bağışladı geleceğin hareketlilik deneyimi. Yeni bir araba kabini konsepti ile otonom sürüşün daha yaygın olduğu bir gelecek için tasarlanmış etkileşimli bir arayüz geliyor. BYBORRE, ham, sürdürülebilir iplikten özel renklere ve sanat eserlerine kadar özel tekstiller geliştirerek kesintisiz interaktif dokunma yüzeyi oluşturmak için BMW ile işbirliği yaptı.
Kabinin iç döşemesi dokunsal üç boyutlu örme yüzey arayüzüne dönüştürüldü. Gömülü akıllı malzemeler, yolcuya otomobilin iç kısmı üzerinde entegre, doğal olarak sezgisel ve etkileşimli bir kontrol ve talep deneyimi sunar. “Artık aracımızı aktif olarak kullanmamız gerekmiyorsa, bu sefer doğal olarak başka şeyler yaparak da kullanabileceğiz… iş, dinlenme, eğlence ve sosyalleşme olanakları açıyoruz.
Bireyin isteklerine bağlı olarak, otomobilin iç yüzeylerinin uyum sağlaması gerekecek, ”diyor ByBorre'un kurucusu Borre Akkersdijk. “Bu proje kapsamında ByBorre ve [örme makinesi üreticisi] Mayer & Cie. Sınırları zorladı.
Döşeme tekstilleri katmanlı teknoloji etkileşimlerine uygun hale getirilirken yeni renk geçişleri oluşturuldu. Otomobilin döşemesi tamamen interaktif, örgülerimiz otomobilin dokunsal arayüzü haline geldi ”diye ekledi. Daha fazla haber: Egzersiz hoodie spor salonunda mikroplardan korur Koronavirüse karşı etkili bulunan elektroseutik kumaşlar Üretilecek şeffaf cerrahi maskeler Giyilebilir hoparlör çalışırken veya bisiklet sürerken giyilebilir Kenzen’in vücut ısı sensörü sistemi çalışanların güvenliğini sağlamaya yardımcı olur x Kapat Lütfen giriş yapın veya üye olun Devam etmek için lütfen giriş yapın veya bir kullanıcı hesabıyla kaydolun.
Kuruluşlar için lütfen kişisel kimlik bilgilerinizi kuruluşunuzla birlikte kullanın. Yeni eklenen kuruluşlar için bu birincil irtibat kişisi olacaktır. E Parola Şifremi Unuttum Yeni bir hesap oluşturun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder