28 Temmuz 2020 Salı

“Akıllı” yüz maskesi dili çevirir ve kopyalar - Advanced Textiles Source



“Akıllı” yüz maskesi dili çevirir ve kopyalar C-Mask, kullanıcının söylediklerini başka bir dile çevirmek için herhangi bir maske üzerine takılabilir. Fotoğraf: Donut Robotics. Maske takma artık dünya çapında günlük yaşamın bir parçası olarak, tasarımcılar ve yenilikçiler çeşitli endişeleri ele alan gelişmiş yüz kaplamaları sağlamaya çalıştılar.
Bazıları şeffaf hale getirildi; diğerleri bertaraf sorunlarının giderilmesi için biyolojik olarak bozunur malzemelerden yapılır. Ancak yenilikler arasında, şu ana kadar İnternet'e bağlanan bir maske yoktu. Japonca başlangıçlı Donut Robotics tarafından internete bağlı “C-Mask”, konuşmaları kaydedebilir, bluetooth üzerinden kısa mesajlara yazabilir ve Japoncayı sekiz dile çevirebilir: İngilizce, Çince, Fransızca, Korece, Tay dili, Bahasa, İspanyolca ve Vietnamca. br> Herhangi bir standart yüz maskesinin üzerine yerleştirildiğinde, C-Mask, özel bir uygulama aracılığıyla bluetooth üzerinden bir akıllı telefona veya tablete bağlanabilir. Maske, arama yapmak ve kullanıcının sesini yükseltmek için de kullanılabilir, bu da özellikle yararlı olabilir, çünkü maskeler bazen hoparlörü duyma yeteneğine müdahale edebilir. Proje şu anda 28 milyondan fazla yen (260.000 $ 'dan fazla) arttığı Japon crowdfunding sitesi Fundinno için fon arıyor.
Maskeler Eylül ayında Japonya'da 5.000 adet sevk edilecek. Şirket dünya çapında büyümeyi hedefliyor. Daha fazla haber: Bükümlü elastomerler yumuşak robotikte umut veriyor UCI bilim adamları kalamar benzeri şeffaflık ile insan hücrelerini tasarlar Biyo-tasarımcılar evde yetiştirilen bir selüloz maskesi üretiyor Production Club, Micrashell Body Takımını sunar Kumaş için malzeme geliştirmek için kullanılan mikroalgler x Kapat Lütfen giriş yapın veya üye olun Devam etmek için lütfen giriş yapın veya bir kullanıcı hesabıyla kaydolun.
Kuruluşlar için lütfen kişisel kimlik bilgilerinizi kuruluşunuzla birlikte kullanın. Yeni eklenen kuruluşlar için bu birincil irtibat kişisi olacaktır. E Parola Şifremi Unuttum Yeni bir hesap oluşturun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder