13 Kasım 2020 Cuma

Yeni Seçilmiş ve Yeniden Seçilmiş 2021 IFAI Yönetim Kurulu ile Tanışın - Endüstriyel Kumaşlar Derneği Uluslararası



Her yıl, Uluslararası Endüstriyel Kumaşlar Birliği'nin (IFAI) Liderlik Geliştirme Komitesi, yönetim kurulu üyelerinin seçimine ilişkin tüzüğümüzde belirtilen ayrıntılı bir süreci takip eder. IFAI, 2021 IFAI Yönetim Kurulu'nda görev yapmak üzere seçilen yeni seçilen ve yeniden seçilen kişileri duyurmaktan mutluluk duyar. Jennifer Fennell, Polo Özel Ürünleri Jennifer Fennell, Topeka, KS'deki Polo Custom Products Satın Alma Direktörüdür.
Ekim 2020'de ilk üç yıllık yönetici dönemine seçildi. Bu dönem, IFAI'nin 2023 Yıllık Toplantısı sırasında sona erecek. Tony Ehrbar, American Tent LLC Tony Ehrbar, Green Bay, WI'daki American Tent LLC'nin sahibi ve CEO'sudur.
Ekim 2020'de ilk üç yıllık yönetici dönemine seçildi. Bu süre, IFAI'nin 2023 Yıllık Toplantısı sırasında sona erecek. Keith Gardner, Dalco Nonwovens Keith Gardner, Conover, NC'de Dalco Nonwovens ile iş ortağıdır.
İlk olarak Ekim 2017'de üç yıllık bir yönetici dönemine ve ardından bu yıl ikinci üç yıllık dönemine seçildi. Bu süre, IFAI'nin 2023 Yıllık Toplantısı sırasında sona erecek. William Morse, Ohio Tente ve İmalat Şirketi William Morse, Ohio, Cleveland'daki Ohio Tente ve İmalat Şirketi'nin Başkan Yardımcısı / Sahibi'dir.
İlk üç yıllık yönetici dönemine Ekim 2017'de ve ikinci üç yıllık dönemine bu yılın Ekim ayında seçildi. Bu süre, IFAI'nin 2023 Yıllık Toplantısı sırasında sona erecek. Kathy Schaefer, IFM, Yönetim Kurulu Başkanı Glawe Tente ve Çadır Şirketi Amy Bircher, 1. Başkan Yardımcısı MMI Textiles Inc.
Roy Chism, 2. Başkan Yardımcısı Chism Co. Steve Schiffman, Başkan ve CEO Endüstriyel Kumaşlar Derneği Uluslararası Steve Ellington, Hemen Geçmiş Yönetim Kurulu Başkanı Trivantage LLC / Glen Raven Inc. Keith Gardner Dalco Nonwovenlar Tony Ehrbar Amerikan Çadırı David Segal Edward Segal Inc.
Ron Houle Pivot Step Danışmanları LLC William Morse Ohio Tente & Mfg.Co. Marc Shellshear Değerli Vinyls Jennifer Fennell Polo Özel Ürünleri Jonathan Palmer Autometrix Inc.
EMEKLİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ Craig Zola, Herculite Ürünleri Craig Zola ilk olarak 2014'te üç yıllık yönetmenlik dönemine, ardından 2017'de ikinciliğine seçildi. Scott Massey, Tente Temizleme Endüstrisi Scott Massey, 2017'de ilk üç yıllık yönetmenlik dönemine seçildi. IFAI Yönetim Kurulu, genel üyelerimiz ve IFAI personeli adına, bu beyefendilere hepimize özel hizmetlerinden dolayı teşekkür etmek istiyoruz.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder