13 Kasım 2020 Cuma

2020 Onurlu Yaşam Üyesi Ödülü Sahibi Belli Oldu - Endüstriyel Kumaşlar Derneği Uluslararası



2020 Onurlu Yaşam Üyesi Ödülü Sahibi Belli Oldu Uluslararası Endüstriyel Kumaşlar Birliği (IFAI) Onurlu Yaşam Üyesi statüsü, derneğe bağlılık gösteren kişiler için tasarlanmıştır. Onurlu Yaşam Üyeliği, yalnızca özel istekle ve IFAI Yönetim Kurulu'nun takdirine bağlı olarak, aşağıdaki kriterlere göre adaylara verilir: Dernek için yapılan değerli veya seçkin işler; ve / veya Dernek memuru olarak görev yaparken olağanüstü başarılar veya olağanüstü başarılar. Noank, CT'deki Custom Marine Canvas'ın sahibi Katie Bradford, MFC, IFM'yi tebrik ederiz! Katie, aşağıdakiler de dahil olmak üzere birçok nedenden ötürü onu tanıyan Kevin Yonce, MFC, IFM, CPP'nin tavsiyesi üzerine, IFAI Onurlu Yaşam Üyesi unvanını aldı: IFAI Yönetim Kurulu'nda 1997-2003 yılları arasında ve ardından 2012-2019 arasında yaptığı hizmet.
İkinci döneminde, 1. Başkan Yardımcısı / Seçilmiş Başkan olarak seçildi ve onu ilk kadın yaptı. 105 yıllık tarihinde Dernek Başkanı seçildi. Katie ayrıca Deniz İmalatçıları Derneği'nin (MFA) başkanlığını yaptı ve hem IFAI hem de MFA için çok sayıda eğitim oturumu gerçekleştirdi. IFAI’nin Uluslararası Başarı Ödülleri ve Profesyonel Sertifikasyon programında jüri üyesi olarak görev yaptı.
Tüm bunlar ve çok daha fazlası için IFAI size teşekkür ediyor ve Katie'yi IFAI ile Onurlu Yaşam Üyesi statüsü aldığı için tekrar tebrik ediyoruz. Daha fazla haber: Seaman Corporation, Susan Meade'in insan kaynakları başkan yardımcılığını seçti 2020 Olağanüstü Gönüllü Ödülü Sahipleri Açıklandı Yeni Seçilmiş ve Yeniden Seçilmiş 2021 IFAI Yönetim Kurulu ile Tanışın IFAI Virtual Expo 2020 Show Stopper Kazananlarını Açıkladı Endüstriyel Kumaşlar Vakfı (IFF) 2020 IFF İnovasyon Ödülü Kazananlarını Açıkladı × Kapat Lütfen giriş yapın veya kayıt olun Devam etmek için lütfen giriş yapın veya bir kullanıcı hesabıyla kaydolun. Kuruluşlar için lütfen kişisel kimlik bilgilerinizi kuruluşunuzla birlikte kullanın.
Yeni eklenen kuruluşlar için bu, birincil iletişim kişisi olacaktır. E Parola Şifremi Unuttum Yeni bir hesap oluştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder