3 Ocak 2021 Pazar

Maskeleri sterilize etmek için teknoloji piyasaya sürüldü - Advanced Textiles Source



Maskeleri sterilize etmek için teknoloji piyasaya sürüldü İsviçre şirketi Osmotex, tekstil ürünlerini virüs ve bakterilerden arındırabilen Osmotex Steriliser Teknolojisini geliştirdiğini duyurdu. Pandemi nedeniyle yüz maskelerini ve kişisel eşyaları sterilize etme pazarının artmasıyla birlikte şirket, çözümünü bir atılım olarak görüyor. "Covid-19 salgını ile, tescilli ozmoz teknolojimiz için yeni fırsatlar gördük.
Yüzeyleri virüs ve bakterilerden arındırmaya yardımcı olmak için, hızla piyasaya sürmek için çalıştığımız Osmotex Steriliser Teknolojisini geliştirdik" diyor. Osmotex Yönetim Kurulu Başkanı Joacim Holter. Holter, "Yüksek sterilizasyon etkisine ek olarak, teknolojinin en önemli yararı, etkili sterilizasyonun birkaç dakika içinde gerçekleşmesidir" diyor. Bu teknoloji, elektro-ozmotik ve elektro-kimyasal bir işlem yoluyla kumaşlarda elektronik olarak kontrol edilen nem göçü olan temel ticarileştirilmiş teknolojisine dayalı olarak benzersizdir.
Bir elektrik darbesi uygulayarak, tekstili ve doğrudan herhangi bir nesneyi etkili bir şekilde sterilize eder. şirkete göre iletişim. Holter, "Geçtiğimiz aylarda, teknolojiyi daha da geliştirmek için yoğun testlerle çok çalıştık" diyor. "Dahili testler, virüs ve bakterileri yok edebilen dezenfekte edici ajanların örneklerini sürekli olarak göstermiştir ve Zürich University for Applied Sciences (ZHAW) tarafından yapılan bağımsız çalışmalar, virüs üzerinde yüzde 99,999, bakteriler üzerinde ise yüzde 100 etkinlik olduğunu doğrulamaktadır.
" Yeniden kullanılabilir yüz maskeleri, entegre teknoloji ile piyasaya sürülen ilk üründür. Şirket ayrıca kişisel eşyaları sterilize etmek için tekstil poşetleri piyasaya sürmeyi planlıyor. Daha fazla haber: Puffer ceket görünürlük için güneş enerjisiyle şarj edilir İnsan parmakları için geliştirilmiş nanomesh sensörü Akıllı kumaşlar için UV ile aktive edilmiş polimer geliştirildi Akıllı tekstil ürünlerinde ortaklıklar E-tekstildeki zorluk ve olanaklar × Kapat Lütfen giriş yapın veya kayıt olun Devam etmek için lütfen giriş yapın veya bir kullanıcı hesabıyla kaydolun.
Kuruluşlar için lütfen kişisel kimlik bilgilerinizi kuruluşunuzla birlikte kullanın. Yeni eklenen kuruluşlar için bu, birincil iletişim kişisi olacaktır. E Parola Şifremi Unuttum Yeni bir hesap oluşturun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder