10 Mart 2021 Çarşamba

Ortaklık, yeni RF koruma ürününü piyasaya sürdü - Advanced Textiles Source



Ortaklık, yeni RF koruma ürününü piyasaya sürdü Fotoğraf: Seaman Corp. Seaman Corp., Wooster, Ohio ve V Technical Textiles Inc.
(VTT), Newark, NY, birden çok uygulama için yeni bir tekstil teknolojisi başlattı.
Shelter-Rite® RF ™ ürünleri gelişmiş güvenlik ve güvenlik sunar daha sağlam ve sağlam bir RF (radyo frekansı) korumalı malzeme gerektiren durumlarda. Yüksek performanslı ürünler ve teknolojinin birleşimi, askeri dış mekan RF barınakları, RF perdeleri, havacılık temiz odaları, otomotiv test odaları ve kumaş tabanlı erişim kapıları gibi hava ve nemin faktör olduğu durumlarda bir çözüm sağlar. Shelter-Rite RF, koruyucu bir çözüm olarak mevcut bir mimari yapının dış yüzeyi için bir kaplama olarak da kullanılabilir.
Bu yüksek performanslı PVC kaplı tekstil, bu ince RF korumalı malzemelerin kullanıldığı ortamlarda kullanılmasına izin verir. önceden kullanılamıyorlardı. Daha fazla haber: Drexel Üniversitesi yeni bir başlangıç ​​girişimini başlattı Precision Textiles kimyasal içermeyen FR portföyünü yükseltti brrr °, Texbase ile otomatikleşir Texas Tech dekontaminasyon mendili, hayvanlara yardım eden yeni bir kullanım alanı buldu Acteev teknolojisi OR İnovasyon Ödüllerini kazandı Messe Frankfurt, 2022 yılına kadar büyük ticaret fuarlarını erteledi × Kapat Lütfen giriş yapın veya kayıt olun Devam etmek için lütfen giriş yapın veya bir kullanıcı hesabıyla kaydolun. Kuruluşlar için lütfen kişisel kimlik bilgilerinizi kuruluşunuzla birlikte kullanın.
Yeni eklenen kuruluşlar için bu, birincil iletişim kişisi olacaktır. E Parola Şifremi Unuttum Yeni bir hesap oluştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder