28 Haziran 2022 Salı

Reebok ilk uyarlanabilir ayakkabılarını tanıttı



Ne var ne yok? | 27 Haziran 2022 | Gönderen: IFAI Fermuardaki çekme şeritleri, spor ayakkabıların kaymasını kolaylaştırır. Fotoğraf: Reebok Reebok, engelli insanları güçlendirmek için özel olarak tasarlanmış bir spor ayakkabı koleksiyonu başlatmak için Zappos Adaptive ile iş birliği yaptı. "Fit to Fit" adlı uyarlanabilir ayakkabı, stilden ödün vermeden işlevsellik ve kapsayıcılık için tasarlandı.
Koleksiyonda iki spor ayakkabı modeli var: spor aktiviteleri için Nanoflex Parafit TR ve Club MEMT Parafit tenis ayakkabısı. Her iki modelde de bağcıklara ek olarak bir orta boy fermuar bulunur, bu da kullanıcıların ayakkabıları kolayca giyip çıkarabileceği anlamına gelir. Ayrıca topuklarda ve fermuarda çekme kulpları vardır.
Her iki model de tek ayakkabı veya çift olarak satın alınabilir. Club MEMT ayrıca daha geniş ayak desteği için ekstra 4E, kolay hareket için düşük kesimli tasarım ve kişiye özel uyum için çıkarılabilir çorap astarı sunar. Koleksiyon artık çeşitli üniseks boyut ve renklerde mevcuttur.
Bu Hikayeyi Paylaş Şunları da beğenebilirsiniz...
Tekstil bazlı filtre karbondioksiti temizleyebilir Kendi kendine çalışan akıllı yastık uykuyu takip ediyor Çözünen kalp pili artık daha akıllı hale geldi PANGAIA ve Spiber biyofabrike kapşonluyu piyasaya sürdü Akıllı stent kan akışı verilerini iletebilir Akıllı cilt, insan cildinin algılama yeteneğini taklit eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder