26 Temmuz 2022 Salı

Loomia Technologies, ısıtmalı el giysileri geliştiriyor



Culver City, California'daki Loomia Technologies, ticari eğlence pazarlarında ve askeri müşteriler için uygulanabilecek yüksek dokunsal, ısıtmalı el giysileri geliştirmek için Advanced Functional Fabrics of America (AFFOA) ile ortaklık kuruyor. AFFOA, bu ortak proje için Loomia'nın ısıtmalı eldiven ekinde kullanılacak teknolojiyi sağlayacağını, AFFOA'nın ise müşteri keşfine öncülük edeceğini, sistem mimarisi tasarımları sunacağını ve bir arayüz kontrol ünitesi üreteceğini bildiriyor.
Isıtmalı eldiven ek parçasına ek olarak, Loomia ayrıca ısıtmalı bir kılıf geliştirecektir. Her iki ürün de sert iklimlerde veya bu korumanın gerekli görüldüğü diğer alanlarda kullanıcılara termal konfor sağlayacaktır. Loomia'nın patentli e-tekstil teknolojisi, çok çeşitli kumaş ve yüzeylere yerleştirilebilen yumuşak, esnek bir devre teknolojisidir.
Teknoloji, aydınlatma, ısıtma ve algılama işlevleri sağlayabilir ve özelleştirilebilir bileşenlere ve hafif bir entegrasyona sahiptir. Loomia daha önce, yumuşak ürün ürünleri için temel teknolojiyi oluşturmak üzere Hyundai ve Analog Devices dahil olmak üzere bir dizi şirketle birlikte çalışmıştı. Loomia'nın kurucusu Madison Maxey, "Yumuşak, esnek devrelerimiz kullanıcılara soğuk ortamlarda yüksek el becerisi verebilir" diyor.
"Sıfırın altındaki sıcaklıklarda elleri kullanabilmek, yaşam ve ölüm arasındaki fark olabilir, bu yüzden biz' Elektronik tekstillerin böylesine önemli bir uygulamasında AFFOA ile çalışmaktan heyecan duyuyoruz.” AFFOA, tekstil endüstrisini yeniden canlandırma ve ticari ve savunma uygulamaları için devrim niteliğinde yeni sistem yetenekleri sağlama misyonuna sahip, kar amacı gütmeyen bir kamu-özel ortaklığıdır. AFFOA, gelişmiş fonksiyonel elyafların gelişimini hızlandırmak için yeni kurulan şirketler, üniversiteler, üreticiler, ticari endüstri ve savunma ortakları dahil 140'tan fazla üyeyle bir Yapı İnovasyon Ağı (FIN) oluşturdu.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder