10 Ağustos 2022 Çarşamba

Advanced Textiles Products isim değişikliğini duyurdu



Daha önce Industrial Fabrics Association International (IFAI) olarak bilinen Advanced Textiles Association'ın (ATA) bir bölümü olan Advanced Textiles Products, adını Gelişen Teknolojiler Bölümü (ETD) olarak değiştirdiğini duyurdu. İsim değişikliği, son aylarda ATA'nın yeniden markalaşmasıyla aynı zamana denk geliyor. Bölümün yönetim kurulu, üyelerine yeni tekstil yeniliklerini temsil eden ve gelecek nesil profesyonelleri besleyen programlama ve eğitim getirmek için çabalıyor.
Bölümün yeni amaç beyanı, “ETD'nin misyonu, başlıca uluslararası kaynak sağlayan üyeler olarak hizmet etmektir. Materyaller, ürünler, süreçler ve daha fazlasında ortaya çıkan teknolojileri geliştirmek için mevcut araştırma, en iyi uygulamalar ve yenilikçi bilgiler hakkında en güncel bilgilerle.” Advanced Textiles Association'ın yeni adı, benzer şekilde adlandırılan Gelişmiş Tekstil Ürünleri Bölümünün değerlendirilmesine yol açtı. Danışma Kurulu, hizmet verilen pazarlardan bağımsız olarak gelişen teknolojinin, bölümün varlığının ön saflarında yer aldığı kararlılığıyla, ATP'nin mevcut ve gelecekteki girişimlerini düşünceli bir şekilde değerlendirdi.
Gelişen Teknolojiler Bölümü, güncellenmiş girişimini genişletmeyi ve üyelerine değer katmayı dört gözle bekliyor. Endüstri, Charlotte, N.C.'deki IFAI Expo'ya 12-14 Ekim'e ve 11 Ekim'deki İleri Tekstil Konferansı'na davet edildi.
Bölüm güncelleme toplantısı 12 Ekim saat 13:00'te yapılacak
Bu, isim değişikliği, bölümün geleceği hakkında sorular sormak ve nasıl dahil olunacağını öğrenmek için bir fırsat olacak. Daha fazla bilgi için ifaiexpo.com adresini ziyaret edin veya Janelle adresinden üye programları yöneticisi Janelle Buerkley ile iletişime geçin.
Buerkley@textiles.org..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder