12 Ağustos 2022 Cuma

Cone Denim, BastCore ile ortak oldu



Denim özgünlüğüne ve sürdürülebilir inovasyona odaklanan küresel bir şirket olan Cone Denim®, Cone'nin kısa süre önce piyasaya sürdüğü ABD Kenevir Koleksiyonu'nun ardından uzman kenevir işleme yenilikçisi BastCore ile ortaklığını genişletiyor.
Bu gelişen ortaklık, benzerleri arasında işbirliği için yeni fırsatlar açmaya devam ediyor. Cone'nin Amerikan tarımına verdiği desteği arttırırken, müşterilere daha fazla sürdürülebilir denim teklifleri sunan fikirli şirketler. BastCore'daki yenilikçiler, Montgomery, Ala'daki faaliyetinden temiz, mekanik olarak işlenmiş, OEKO-TEX® STANDARD 100 sertifikalı ve USDA biyo-tercihli kenevir lifi üreten patent bekleyen bir teknoloji ve tescilli bir süreç yarattılar. Cone Denim Başkanı Steve Maggard, "Cone, denim topluluğumuza daha sürdürülebilir, alternatif elyaf seçenekleri sağlama taahhüdümüzü ilerletirken, BastCore gibi endüstride tanınan bir şirketle yakın çalışmaktan son derece gurur duyuyor" dedi.
"Ortak bir hedefle BastCore ile olan ortaklığımız, yeni sürdürülebilirlik düzeylerini zorlamak amacıyla, ABD tarımını ve onun birinci sınıf uygulamaları ve sorumlu kaynaklı ürünleri kullanmasını destekleyen heyecan verici fırsatlar yaratıyor.
Cone, sürdürülebilir inovasyondaki liderliğini hafife almıyor ve her zaman yeni ürünler arıyor. inovasyonu teşvik etmek, izlenebilirliği artırmak ve çevresel etkiyi azaltmak için sektör genelinde işbirliği yapmanın yolları.” BastCore CEO'su Coleman Beale, "BastCore, Cone ile çalışmaya başladığında, endüstri lideri bir kenevir denim ürünü geliştirme uzmanlığına sahip oldukları bizim için açıktı" dedi. "Cone'nin sürdürülebilirlik, izlenebilirlik ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki yerel çiftçilere verdiği destek bizim için aynı derecede önemliydi.
" Doğal indigo ve U.
S dahil olmak üzere diğer yerel kaynaklı malzemelerle birlikte BastCore ABD'de yetiştirilen kenevirin kullanılması. pamuk, Cone, Meksika'daki üretim faaliyetlerine yakınlığını koruyor ve çevresel ayak izini azaltmaya devam ediyor. Cone, U.
S'yi birleştirmek için BastCore ile çalışmaktan gurur duyuyor. kenevir yetiştirin ve pamuğa kıyasla yüzde 50'den fazla su tasarrufu, kimyasal madde, ıslak işleme, böcek ilacı veya herbisit kullanılmaması ve toprak sağlığına ve genel olarak çevreye fayda sağlayan yüksek karbon tutma oranları gibi birçok avantajı için kullanın..< br>

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder