18 Ağustos 2022 Perşembe

Suominen ek ücretler uygulamak için



Şirket Haberleri, Haberler | 17 Ağustos 2022 | Gönderen: IFAI Suominen, Kuzey Amerika'daki tüm ürünlerinde hemen geçerli olmak üzere genel ek ücretleri duyurdu. Bu ek ücretler, hammadde, enerji ve navlun maliyetlerinde beklenmeyen önemli artışlara bir yanıttır. “Müşterilerimiz adına bu artışları azaltmak için elimizden gelen her şeyi yaptık.
Suominen artık bu artışların tamamını özümsememektedir. Talep modellerindeki oynaklığın ve tedarik zinciri kesintilerinin eşlik ettiği benzeri görülmemiş ve beklenmedik maliyet artışları ile nonwoven endüstrisinde alışılmadık bir zamanda yaşıyoruz. Koşulların son derece zorlayıcı olduğunu anlıyoruz ve bu zor dönemde müşterilerimize hizmet vermeye kararlıyız,” dedi Lynda A.
Amerika Kıdemli Başkan Yardımcısı Kelly. Ek ücretlerin ayrıntıları, şirketin satış organizasyonu aracılığıyla müşterilere iletilecektir. Bu Hikayeyi Paylaş Siz de beğenebilirsiniz.
.. Hyosung TNC, dünyanın ilk biyo-tabanlı elastanını ticarileştiriyor Regel™ Fiber “bluesign® ONAYLANMIŞTIR” Yavaşlayan ithalat Cone Denim, BastCore ile ortak oldu Archroma, Huntsman Corp.'un Textile Effects işini satın alıyor.
Milliken & Co., iplik üretimini genişletiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder