11 Mart 2020 Çarşamba

Coats, Sinyal Aktif Aydınlatmada Osram ortağı - Advanced Textiles Kaynak



Coats, giysiler ve aksesuarlar için yeni aktif aydınlatma sağlamak üzere aydınlatma uzmanı Osram ile ortaklık kuruyor. Coats, Osram tarafından yapılan Coats Sinyal Aktif Aydınlatma ışık sisteminin, düşük ışık koşullarında ve geceleri kullanıcının güvenliğini ve görünürlüğünü artırmak için tasarlandığını bildirdi. Yeni Coats Signal Active Illumination serisi, bir ışık sistemi, bir güç bankası ve giysi ve aksesuarlara entegrasyon için borulardan oluşur.
Aydınlatma sistemi, giyim veya spor aksesuarına kalıcı olarak entegre edilmiştir ve çamaşır makinelerine ve çamaşır kurutma makinelerine dayanabilir. Osram, LED ışıkların bir akıllı telefon veya güç bankasından beslendiğini söylüyor. Coats'a göre, sistem borular boyunca homojen ışık üretir.
Ürün yelpazesi, yansıtıcı delikli borular, örgü borular veya yansıtıcı şeritlere entegre borulardan oluşur. Işık sistemi, ışık kılavuzlarının sayısı, LED renkleri, kablo uzunlukları ve anahtarın işlevi için özelleştirilebilir. Sistem ayrıca aleve dayanıklı bir versiyonda da mevcuttur. Aydınlatma sistemi iş kıyafeti, dış giyim, spor ve aktif giyim ve dış mekan aksesuarlarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Osram, şu anda odaklanmanın aktif aydınlatmanın güvenlik yönü olduğunu, ancak akıllı analitiğe dönüşebileceğini söylüyor - bir koşucuyu yüksek nabız hızlarına karşı uyarıyor veya diğer gezginlere bir bisikletçinin frenlediğini gösteriyor. Coats, dikiş ipliği, tıbbi dikişler, fiber optik kablolar ve uçaklarda, otomobillerde ve güvenlik ekipmanlarında kullanılan yüksek performanslı iplikler dahil olmak üzere endüstriyel iplikler üretir.
Osram şu anda bir aydınlatma üreticisinden yüksek teknolojili bir fotonik şirketine dönüşmekte ve sensörler, görselleştirme ve ışık tabanlı tedavilere odaklanmayı artırmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder