20 Mart 2020 Cuma

Şirket kadınlar için itfaiye ekipmanı tasarladı - Advanced Textiles Source



Şirket kadınlar için itfaiye donanımı tasarladı Beş yıllık araştırma ve geliştirmeden sonra, kadınlara ait bir şirket, vahşi orman itfaiyecileri için itfaiyeci üniformaları yapmaya odaklandı ve bir dizi kadına özgü üniforma başlatmaya hazır olduğunu söyledi. Sportstextiles.com'daki bir rapor, Green Buffalow'un yakında erkek egemenliği olan bir alanda yapılan geleneksel üniformalar ile ilgili birkaç temel sorunu ele alan üniformalar için ön siparişler alacağını söyledi.
Şirkete göre, kadın üst gövde giysileri için standartta mevcut beden tablosu yok ve alt gövde kadın boyutlandırma “erkeklerin alt gövde boyutu tablosunun neredeyse ayna görüntüsü”. Ayrıca, kısıtlayıcı tasarım gereklilikleri, uygun olmayan giysilere neden olduğunu ve bunun yaralanmaya neden olabileceğini söyledi. Şirket, ısı stresini azaltacak ve optimum hareket sağlayacak üniformalar tasarlamak için endüstri uzmanlarıyla ortaklık kurdu.
Daha fazla haber: Coats, Sinyal Aktif Aydınlatmasında Osram ortağı Volleback jet motorlarında bulunan seramikleri seçiyor Startup, şekil değiştiren ceket prototipi yapıyor LOOMIA 4 Telli Veri Yolu örneğini yayınladı El felci için tasarlanmış robot eldiven x Kapat Lütfen giriş yapın veya üye olun Devam etmek için lütfen giriş yapın veya bir kullanıcı hesabıyla kaydolun. Kuruluşlar için lütfen kişisel kimlik bilgilerinizi kuruluşunuzla birlikte kullanın. Yeni eklenen kuruluşlar için bu birincil irtibat kişisi olacaktır.
E Parola Şifremi Unuttum Yeni bir hesap oluştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder