24 Mart 2020 Salı

Shima Seiki, WHOLEGARMENT® maskesi için örgü verilerini yayınladı - Advanced Textiles Source



Shima Seiki, WHOLEGARMENT® maskesi için örgü verilerini yayınladı Son zamanlarda dünya çapında cerrahi maske sıkıntısı ışığında COVID-19'un yayılması nedeniyle, düz örgü çözümleri sağlayıcısı Shima Seiki Maskelerin 3D örme versiyonunu üretmek için örgü verileri yayınladı. WHOLEGARMENT® örme makineleri. Fotoğraf: Shima Seiki. Örme Endüstrisindeki bir rapora göre, yayınlanan veriler, Japon şirketinin pamuk maskeleri üretmeyi amaçlıyor SWG041N2, SWG061N2 ve SWG091N2 modellerinin yanı sıra kompaktının geri kalanında WHOLEGARMENT Mini tip makineler olarak da bilinen WHOLEGARMENT örme makineleri, 15 ölçüde küçük aksesuar ürünlerinin üretimine başladık.
Mask verileri Shima Seiki'den indirilebilir Kullanıcı Sitesi, Shima tarafından kullanılmak üzere 10.000'den fazla örgü örneği içeren bir arşiv Seiki müşterileri. “Dikişsiz 3D TOPTANCILIK maskeleri üstün uyum sağlar ve konfor. Maske ile birlikte tek parça olarak örülmüş kulak kayışları kısmı kulaklarda daha az stres sunar ve daha fazla dikiş gerektirmez hızlı tepki üretimi, ”dedi Shima Seiki’nin Masaki Karasuno. “Mevcut filtre için bir filtre torbası da örülmüştür virüs filtreleri ve diğer filtrasyon kumaşları. Örme pamuk maskeleri yıkanabilir ve tekrar tekrar kullanılır. Bununla birlikte, yaygın dokunmamış malzemelerin aksine, cerrahi maskeler, örgü maskeler virüs ve polen filtrasyonu içermez Ana kullanım alanları spreyin öksürük ve hapşırma ve alerjenlere maruziyeti azaltmak için, ”dedi Karasuno. www.shimaseiki.
com Daha fazla haber: Mitsufuji, yeniden kullanılabilir Hamon AG maskesini piyasaya sürdü HeiQ Viroblock teknolojisi koronavirüs ile mücadele edebilir Şirket kadınlar için itfaiye donanımı tasarladı Coats, Sinyal Aktif Aydınlatmasında Osram ortağı Volleback jet motorlarında bulunan seramikleri seçiyor x Kapat Lütfen giriş yapın veya üye olun Devam etmek için lütfen giriş yapın veya bir kullanıcı hesabıyla kaydolun. Kuruluşlar için lütfen kişisel kimlik bilgilerinizi kuruluşunuzla birlikte kullanın. Yeni eklenen kuruluşlar için bu birincil irtibat kişisi olacaktır.
E Parola Şifremi Unuttum Yeni bir hesap oluştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder