28 Nisan 2020 Salı

ABD Hava Kuvvetleri, güneş enerjisiyle çalışan yapılar için Pvilion'a sözleşme imzaladı - Advanced Textiles Source



ABD Hava Kuvvetleri, güneş enerjisiyle çalışan yapılar için Pvilion'a sözleşme imzaladı Görüntü oluşturma: Pvilion.
Güneş enerjisiyle çalışan kumaş sağlayıcısı Pvilion, hızla konuşlandırılabilen, güneş enerjisiyle çalışan yapıların geliştirilmesine devam etmek için ABD Hava Kuvvetleri (USAF) tarafından Faz II Küçük İşletme Yenilik Araştırma (SBIR) sözleşmesi verildiğini duyurdu. ödül tabanlı bir program olan Small Business Innovation Research (SBIR) Programı, küçük işletmelerin teknolojik potansiyellerini keşfetmelerini sağlar ve ticarileştirilmesinden kazanç elde etmeleri için teşvik sağlar. USAF’in Hızlı Yardım Ofisi (RSO) ve AFWERX, deneyimi hızlandırmak, potansiyel başvuru sahiplerinin havuzunu genişletmek ve bürokratik yükü azaltmak amacıyla Küçük İşletme İnovasyon Araştırma sürecini kolaylaştırmak için ortaklık kurdu. RSO’nun amacı, ABD’nin işletilmesi ve sürdürülmesi için gerekli teknolojiyi hızlı bir şekilde tanımlayarak, uygulayarak ve ölçeklendirerek göreve hazır olmayı artırmaktır. Hava Kuvvetleri. Kriz anlarında, USAF'nin personel, ekipman ve operasyon merkezlerini desteklemek için ileri alanlara yapıları yerleştirebilmesi gerekir.
Bu yapıların hızlı bir şekilde kurulmaları kolay olduğundan çevik olmaları ve bağımsız olarak güçlendirilmelidir. Ayrıca, yapılar iklim kontrolü sağlayabilir. USAF, şirketin misyon, amaç hazırlığını en üst düzeye çıkarmak amacıyla maliyet, karmaşıklık, sürdürülebilirlik, gerekli el emeği ve enerji bağımsızlığı için sunduğu ürünleri olumlu bir şekilde değerlendirdi.
Şirkete göre, güneş teknolojisi geleneksel güneş seçeneklerinden önemli ölçüde daha hafif ve daha uyarlanabilir. Tamamen bir çadır, gölge gölgelik veya hangar gibi kurulmuş bir sisteme entegre edilmiştir. Tamamen entegre fotovoltaik kumaş paneller ile şirketin yapıları güç, barınak, aydınlatma ve iklim kontrolü sağlayarak çoklu yetenek kullanımına olanak tanır.
Pvilion’un sayısız ticari müşterisi, güneş enerjisi kumaş teknolojisini müzik festivalleri gibi etkinliklerde, geçici endüstriyel şantiyelerde ve parklarda, belediyelerde, üniversitelerde ve şirket kampüslerinde bulunan yapılarda kullanıyor. Pvilion’un güneş kumaş ürünleri sekiz yıldır piyasada bulunmaktadır. Daha fazla haber: OEKO-TEX® yüz maskeleri için ücretsiz sertifika sunar AATCC, pandemi yanıtına yardımcı olmak için ücretsiz test yöntemleri sunar Unifi müşterileri COVID-19 mücadelesinde endüstri çabalarına katılıyor AAPN Coronavirus Sourcing Center'ın görüşleri 10.000'i aşıyor Desen merkezi artık kullanılabilir x Kapat Lütfen giriş yapın veya üye olun Devam etmek için lütfen giriş yapın veya bir kullanıcı hesabıyla kaydolun.
Kuruluşlar için lütfen kişisel kimlik bilgilerinizi kuruluşunuzla birlikte kullanın. Yeni eklenen kuruluşlar için bu birincil irtibat kişisi olacaktır. E Parola Şifremi Unuttum Yeni bir hesap oluşturun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder