15 Mayıs 2020 Cuma

AMETEK denetim sistemleri kaliteli KKD'yi destekler - Gelişmiş Tekstil Kaynağı



AMETEK denetim sistemleri kaliteli KKD'yi destekler Çevrimiçi yüzey inceleme çözümleri sağlayıcısı AMETEK Surface Vision, dokunmamış malzeme üreticilerinin kişisel koruyucu ekipman (PPE) üretimi için artan talepleri karşılamasına yardımcı oluyor. Yüksek performans asla sağlık sektöründen daha önemli değildir ve AMETEK Surface Vision, dokusuz kumaş endüstrisinde en güvenilir denetim sonuçlarını sunar COVID-19 salgını, koruyucu maskeler, önlükler, kapaklar ve ovma elbiseleri de dahil olmak üzere sağlık ve hijyen için yasal standartları karşılayan çok çeşitli tıbbi kıyafetlere olan talebi önemli ölçüde artırmıştır. Dokunmamış malzemeler havadaki partiküllere karşı koruma sağlarken kritik hava geçirgenliği sağladığından, bu özelliklerin kullanımının güvenli olmasını sağlamak için korunması gerekir. Surface Vision’ın muayene ve izleme çözümleri, tek kullanımlık ürünlerin üretimini desteklemek için gereken yüksek hızlı üretim hacimlerinde bile, bir dizi dokunmamış üretim sürecinde tipik malzeme kusurlarını tespit ederek gerekli kalite ve tutarlılığı sağlar. Surface Vision’ın SmartView® ve SmartAdvisor® sistemleri, dokunmamış malzeme hatalarını tanımlamak için gereken gerçek zamanlı algılama ve sınıflandırma gerçekleştirir. Web inceleme ve izleme yeteneklerini birleştiren kusurlar, birden fazla denetim açısı kullanan senkronize edilmiş yüksek çözünürlüklü renkli kamera teknolojileri ve LED aydınlatma dizilerinin bir kombinasyonu ile yakalanır.
Dokusuz kusurların gerçek zamanlı olarak algılanması, ürün kusurlarının otomatik olarak tanımlanması ve görselleştirilmesiyle sağlanır. kusurun kök nedenini teşhis etmek. Sistemler tamamen modüler bir tasarıma sahiptir, şu anda deneyimli olanlar gibi değişen müşteri gereksinimlerini karşılamak için gerektiğinde genişletilebilir veya yükseltilebilir. Daha fazla haber: Bally Ribbon küresel sağlık krizine tepki veriyor Polygiene’in global markalarla yeni ViralOff çiftleri OEKO-TEX® yüz maskesi sertifikası ücretsiz sunar LOOMIA “Dünya Değişen Fikri” ile tanındı Polyfab, Lenzing Profilen iş parçacığını dağıtır x Kapat Lütfen giriş yapın veya üye olun Devam etmek için lütfen giriş yapın veya bir kullanıcı hesabıyla kaydolun.
Kuruluşlar için lütfen kişisel kimlik bilgilerinizi kuruluşunuzla birlikte kullanın. Yeni eklenen kuruluşlar için bu birincil irtibat kişisi olacaktır. E Parola Şifremi Unuttum Yeni bir hesap oluşturun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder