28 Mayıs 2020 Perşembe

FDA, AR Tech’in izolasyon ünitesi için onay veriyor - Advanced Textiles Source



FDA, AR Tech’in izolasyon ünitesi için onay veriyor A&R Tente Hasta Yalıtım Nakil Birimi FDA Acil Durum Kullanım Onayı aldı ve şu anda hazır. PITU sağlık çalışanlarını korur ve COVID-19 hastasının ziyaretçilerine izin verir. Fotoğraf: AR Teknik
AR Tech, Fontana, Kaliforniya, Hasta Yalıtım Nakil Birimi'nin (PITU) ABD tarafından
Gıda ve İlaç İdaresi tarafından kullanımı için acil onay aldı. PITU, COVID-19 enfeksiyonu doğrulanmış veya şüphesi olan hastaları geçici olarak izole etmek ve taşımak için tasarlanmıştır. FDA cevabı, “PITU'nun acil durum kullanımına yeterli, onaylanmış ve mevcut alternatifi yok” dedi. PITU, hastayı çevreleyen bir negatif basınç muhafazası kullanarak tıp uzmanlarını, hastaları ve ziyaret eden aile üyelerini solunum damlacıklarına ve enfeksiyonlara karşı korumak için tasarlanmıştır. Hastalar sağlık personeli tarafından tedavi edilebilir ve uygun şekilde yerleştirilmiş aile üyeleri bile bu hastaları ziyaret edebilir. RN, A&R Brandaları başkanı Carmen Weisbart, “PITU, pandemiye karşı verilen bu mücadelede bir oyun değiştiricidir, çünkü oldukça bulaşıcı hastalıklarla çalışmayı daha güvenli bir süreç haline getiren negatif bir basınç izolasyon muhafazasıdır. Başkan yardımcısı Bud Weisbart, “PITU'nun aileleri bu gibi zor zamanlarda bir araya getirmesini ve cephe tıbbi çalışanlarımızı korumasını istiyoruz” dedi. Arrowhead Tıp Merkezi Anesteziyoloji Başkanı Dr. Mark Comunale, 2015 yılında Ebola'nın patlak vermesinden sonra üniteyi geliştirmek için çalıştı ve AR Tech Dr. Dr. Comunale'nin iki yıl önce çabalarına katıldı. A&R Tarpaulins Inc., AR Tech ve AR Industries'in ana şirketidir ve tıp şirketleri, uçuş donanımı ve havacılık için yer desteği için ürün ve hizmetler sunmaktadır.
Daha fazla haber: Livinguard, koronavirüse karşı tedaviyi duyurdu Cifra, COVID 19'a karşı Çözgü Maskesi başlattı Yeni bio iplik, çığır açan olasılıklar gösteriyor Closca tek kullanımlık filtreli yıkanabilir maskeler sunar Toray, daha dayanıklı DWR'si Kudos XT'yi duyurdu x Kapat Lütfen giriş yapın veya üye olun Devam etmek için lütfen giriş yapın veya bir kullanıcı hesabıyla kaydolun. Kuruluşlar için lütfen kişisel kimlik bilgilerinizi kuruluşunuzla birlikte kullanın. Yeni eklenen kuruluşlar için bu birincil irtibat kişisi olacaktır.
E Parola Şifremi Unuttum Yeni bir hesap oluştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder