14 Mayıs 2020 Perşembe

Production Club, Micrashell Body Suit'i sunuyor - Advanced Textiles Kaynak



Production Club, Micrashell Body Takımını sunar Los Angeles merkezli yaratıcı stüdyo Production Club, müzik ve gece hayatı endüstrileri için COVID-19 salgını ışığında bir çözüm sunuyor. Şirket son zamanlarda en son konsept olan Micrashell Protective Suit'in sonuçlarını yayınladı. Evde kalma kısıtlamaları hafifletildiğinden, sosyal olarak ilk kez girişimde bulunsanız bile güvenliğin sağlanmasına hala ihtiyaç vardır.
Production Club, daha güvenli sosyal etkileşim için Micrashell Body Suit'i başlatacak. Fotoğraf: Prodüksiyon Kulübü Grup ortamlarında insandan insana güvenli bir etkileşim sağlamak için tasarlanan bu kişisel koruyucu ekipman, vücudun üst yarısını hava geçirmez bir kask, çok fonksiyonlu yelek ve eldivenlerle tamamen kaplar. Şu anda patent beklemede olan koruyucu donanım, insanların özellikle eğlence mekanlarında etkileşim kurmak için toplandığı her yerde görünebilir.
Şirketin özel projeler başkanı Corey Johnson, “Canlı müzik ve etkinlik endüstrisinin geleceği güvencesiz olsa da, Production Club kendimiz ve müşterilerimiz için güvenli bir şekilde bir araya gelmemizi sağlayacak çözümler üzerinde çalışıyor. Takım elbise içi içecek ve vape besleme sistemi, monte edilmiş hoparlörler, akıllı telefon entegrasyonu, bilgisayar görüşlü güvenlik kamerası ve gizlilik güdümlü sesli iletişim cihazı gibi benzersiz işlevlere sahiptir. Hem berrak hem de sert kalkan dahil hibrid malzemelerden yapılmış kask, kullanıcıların yüz ifadelerinin kusursuz görüntülerini sağlar ve solunan havayı filtrelemek için N95 standardına dayanan bir filtreleme sistemi kullanır.
Akıllı kablosuz sesli iletişim sistemi ile entegre olan bu takım aynı zamanda kullanıcıların farklı harici kaynakların ses seviyelerini ayrı ayrı kontrol etmelerini ve kendi seslerini değiştirmelerini sağlar. Elbisenin gövdesi boyunca, kullanıcının ruh halini, ihtiyaçlarını, uyarılarını, mesajlarını, arzularını ve daha fazlasını belirtmek için birkaç RGBW ışığı özelleştirilebilir. Daha fazla haber: Kumaş için malzeme geliştirmek için kullanılan mikroalgler Çok fonksiyonlu ışıldayan film, kızılötesine yakın ışığı görsel hale getirebilir Bilim adamları uzayda mycelia evleri için potansiyel araştırıyor EXOlung, dalgıçlar için sınırsız hava beslemesi talep ediyor Mürekkepbalığı yumuşak malzeme türbinlerine ilham verir x Kapat Lütfen giriş yapın veya üye olun Devam etmek için lütfen giriş yapın veya bir kullanıcı hesabıyla kaydolun.
Kuruluşlar için lütfen kişisel kimlik bilgilerinizi kuruluşunuzla birlikte kullanın. Yeni eklenen kuruluşlar için bu birincil irtibat kişisi olacaktır. E Parola Şifremi Unuttum Yeni bir hesap oluşturun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder