14 Mayıs 2020 Perşembe

Polygiene’in global markalarla yeni ViralOff çiftleri - Advanced Textiles Source



Koku kontrolü ve taze kalma teknolojilerinde çözüm sağlayıcı olan Polygiene AB, şirketin işlenmiş kumaşlarda iki saat içinde virüslerin yüzde 99'undan fazlasını azalttığını söylediği ViralOff® teknolojisinin geliştirilmesini ve üretimini ilerletmeye devam ediyor. Polierji ortağı ve spor giyim markası Maloja, AB üretim tesislerini adapte edebildi ve ViralOff teknolojisini kullanan bir tüketici yüz maskesi sunabildi. Şirket, Yeniden Kullanılabilir Maske 2'nin piyasaya sürülmesiyle başlayan iki stile sahip olacak. 7 Nisan'da piyasaya sürülen ViralOff, yeni koronavirüsle savaşmak için erken adaptörlerle pazara geliyor. Uygulama, markalara tekstil ürünlerine uygulanabilen ve kumaşta virüs bulundurma potansiyel risklerini en aza indirmek için giysiler, teçhizat veya aksesuarlar için kullanılabilecek bir teknoloji sunmaktadır.
Ürün tipik olarak üretimin bitirme aşamasında ve Şirket, yıllar boyunca Influenza A, BirdFlu, Norovirus ve Corona'ya (SARS) karşı test edilmiştir ve her durumda yüzde 99'un üzerinde azalma seviyesine ulaşmıştır. Maloja maske tasarımı, baş ve boyun çevresinde rahat bir pozisyon için burun klipsi ve elastik bantlara sahip nefes alabilir polyester kumaştan yapılmış üç katmanlı yeniden kullanılabilir bir ağız burun maskesi içerir. Maske yüzü kapatır ve gözlük ve işitme cihazları ile giymek için uygundur.
Mayıs ayında Maloja'nın Yeniden Kullanılabilir Maske 3.0 ile ek bir teklifi olacak. Maloja'daki üretim müdürü Sven Kohler, “Bir spor giyim markası olduğumuzdan hemen hemen her gün fonksiyonel malzemelerle ve kaplamalarla uğraşıyoruz.
Yüz maskeleri geliştirmeye başladığımızda, aynı çabaların buna girmesi tamamen açıktı. fonksiyonel giysilerimiz için yaptığımız gibi ürün. Bu nedenle, üç katmanlı bir yapının yanı sıra ViralOff'un üst kısımda bitirdiğinden, ödün vermeden üstün bir işlev sunduğuna inanıyoruz. ” İspanya ve Kuzey Amerika'daki ilk müdahale ekiplerine giyim ve tekstil sağlayan İspanyol ortak General Tactic de bu hizmet çalışanları için ViralOff ile işlenmiş maskeler üretti ve üretti.
Ek Avrupa adaptörleri arasında, diğer Alman markası Everbasics, burun ve ağız için kapsama sağlayacak bir eşarp tasarımı başlattı. Polonya markası Lekko, teklifini şimdi ViralOff'u içerecek şekilde uyarladı ve koruma için birden fazla seçeneğe sahip. Diğerleri arasında Almanya'dan Spira Protekta ve U.
K. bir yüz maskesi ve boyun körüğü seçeneği başlatacak Screenworks. Polierji, Avrupa dışındaki markalarla da piyasaya sürüldü.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder