29 Temmuz 2020 Çarşamba

Colback Nonwoven Hollandalı yüz maskesi projesinde işbirliği yapıyor - Advanced Textiles Source



Colback Nonwoven Hollandalı yüz maskesi projesinde işbirliği yapıyor Colback Nonwovens, Hollanda'daki sağlık kurumlarında kişisel koruyucu ekipman (KKD) eksikliğinin giderilmesine yardımcı oldu. Bir kamu / özel kuruluşta, Hollanda'daki Low & Bonar’ın Colback üretim tesisi, Hollanda hükümetinin yaptığı bir çağrıdan sonra desteğini sundu. Colback nonwovenlar artık FFP2 sertifikalı tıbbi yüz maskelerine takviye katmanı olarak dahil edildi.
Maskelerin kendileri Hollanda'da bulunan AFPRO Filters tarafından üretiliyor. Her iki şirket de yüz maskesi işinde yeni olmasına rağmen, kısa bir süre içinde gerçekleşti. Diğer birçok ülkede olduğu gibi, COVID 19'un kıtalara yayılmasıyla Hollanda küresel bir KKD sıkıntısı ile karşı karşıya kaldı.
Hollanda Sağlık ve Spor Bakanı tarafından çağrıldığında, seçilmiş bir kamu / özel konsorsiyumu ortaya çıktı. Hollandalı şirketler, tek bir amaca katılmaya ve hizmet etmeye davet edildi: ülke içinde büyük ölçekli, kâr amacı gütmeyen tabanlı sağlık koruma ürünlerinin üretiminin gerçekleştirilmesi. Low & Bonar ve AFPRO Filtreleri bu konsorsiyumun bir parçası oldu ve tıbbi yüz maskeleri üzerinde birlikte çalışmaya başladı; Her iki şirket de maliyet bedeli ile teslimat yapıyor. Konsorsiyum tıbbi maskeleri eşit olarak veya ulusal sağlık kurumlarına olan ihtiyacın en yüksek olduğu yere dağıtıyor.
Low & Bonar iş geliştirme müdürü Edgar Berkhout, “Hiçbirimiz daha önce yüz maskelerine girmemiş olsak da, alanlarımızda uzun zamandır uzmanlık üzerine inşa edebilirdik ve çalıştırabileceğimize inanıyorduk” dedi. AFPRO Filters tedarik zinciri direktörü Niels Berkhout, “Tüm ilgili olanlar arasında yüksek derecede esneklik yaşadık: mühendislik, üretim, planlama ve teslimatlar,” dedi. “Bize çok fazla teknik bilgi verildi ve her zaman kısa sürede.
Birlikte yoldaki tüm engelleri aşmayı başardık.” Colback eğrilerek bağlanmış dokunmamış bir kumaştır. FFP2 onaylı yüz maskesindeki rolü takviye.
Ara katman olarak ürün, maskeler için gerekli sağlamlığı sağlayarak aşınma sırasında şekil ve yerde tutar. Ürün ultrasonik kaynak için uygundur ve yıpranmadan veya kıvrılmadan keser. Colbond, Colback nonwoven üreticisidir ve Mayıs 2020'den beri bir Freudenberg Performans Malzemeleri şirketi olan Low & Bonar'ın bir bölümüdür.
Daha fazla haber: Sanayi koalisyonu KKD politikası hakkında açıklama yaptı Techtextil N.A., Texprocess Americas şovları bir sonraki basımlara ertelendi AAFA standartlaştırılmış federal yüz maskesi yönergelerini çağırıyor Anti-viral cerrahi maske üretmek için yükselin Tekstil, yüz maskesi testlerinde N95'lerden daha iyi performans gösteriyor x Kapat Lütfen giriş yapın veya üye olun Devam etmek için lütfen giriş yapın veya bir kullanıcı hesabıyla kaydolun.
Kuruluşlar için lütfen kişisel kimlik bilgilerinizi kuruluşunuzla birlikte kullanın. Yeni eklenen kuruluşlar için bu birincil irtibat kişisi olacaktır. E Parola Şifremi Unuttum Yeni bir hesap oluşturun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder