25 Ağustos 2020 Salı

Ford explorer 3D örgülü, "akıllı" araba koltuğu kılıfları - Advanced Textiles Source



Ford, 3D örgülü "akıllı" araba koltuğu kılıflarını araştırıyor Fotoğraf: Ford Motor Co. Ford Motor Co., 3D örgü ile dikişsiz koltuk kılıfları üretmek için teknolojiyi tanıtıyor ve müşterilerin kendi koltuk kılıflarını tasarlamaları ve yaz için daha fazla nefes alabilir malzemeler kullanmaları için bir yol arıyor.
Teknoloji ayrıca, ısıtmayı, kapılar ve pencereler için kontrolleri, kablosuz akıllı telefon şarjını ve sürücünün sağlığını izlemek için sensörleri entegre edebilen yerleşik bağlantı potansiyeli olan tekstillerin kullanılmasına da olanak tanır. Ford Avrupa iç tasarımcısı Anais Castinel, "3D örgü, tasarımın sınırlarını zorlayan ve yolculukları sürücü ve yolcular için daha rahat ve rahat hale getiren ilgi çekici olanaklar sunuyor." Diyor. Daha fazla tasarım esnekliği sunmanın yanı sıra, 3D örme makineleri dikişsiz kapaklar oluşturduğundan, 3D örme üretim adımlarını azaltır ve daha az atık oluşturur.
Makineler polyester, yün, ipek, karbon fiber gibi farklı iplikler kullanabilir ve hatta geri dönüştürülmüş malzemeler. Müşteriler, ön ve arka koltuklarda farklı kapaklar, çocuklar için tasarımlardan oluşan bir set veya evcil hayvanlar için yapılmış arka koltuk kılıfları seçeneğine sahip olabilir. Kişiselleştirme, renk kombinasyonları ve grafiklerin yanı sıra mevsimsel ve bölgeye özgü tasarımları içerebilir.
Teknoloji, geleneksel bir kılıftan daha yüksek hassasiyet ve kalite ile sonuçlanarak, 3B örme kılıfların koltuk şekline en iyi uyacak şekilde tasarlanmasını sağlar ve kırışıklıklar gibi kusurları azaltmak. Şirket, malzemeden yapılan iç mekanın herhangi bir kısmının 3D örme olma potansiyeline sahip olduğunu söylüyor. Daha fazla haber: Yüz maskelerindeki elektrospun nanoliflerin durumu Sensörler ayak ülserlerini önlemeye yardımcı olur Wolf-Gordon ağartıcı ile temizlenebilir tekstil ürünlerini piyasaya sürdü Akıllı masa örtüleri restoranlarda sosyal mesafeyi destekler Yeni IM ViroBac yapısı mikrobiyal tehditleri ele alıyor × Kapat Lütfen giriş yapın veya kayıt olun Devam etmek için lütfen giriş yapın veya bir kullanıcı hesabıyla kaydolun.
Kuruluşlar için lütfen kişisel kimlik bilgilerinizi kuruluşunuzla birlikte kullanın. Yeni eklenen kuruluşlar için bu, birincil iletişim kişisi olacaktır. E Parola Şifremi Unuttum Yeni bir hesap oluşturun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder