19 Ağustos 2020 Çarşamba

Wolf-Gordon, ağartıcı ile temizlenebilir tekstil ürünlerini piyasaya sürdü - Advanced Textiles Source



Wolf-Gordon ağartıcı ile temizlenebilir tekstil ürünlerini piyasaya sürdü Fotoğraf: Wolf-Gordon New York City merkezli iç cephe kaplama tasarımcısı Wolf-Gordon, bir çamaşır suyu solüsyonu ile temizlik ve dezenfekte etmeye devam eden malzemelere yönelik artan talebi karşılamak için ürün tekliflerini geliştirdi. Şirketin yeni ağartıcı ile temizlenebilir seçenekleri, ticari tesislerde hastalıkları önlemeye ve enfeksiyonların çapraz kontaminasyon riskini azaltmaya yardımcı olabilecek diğer ürünlerine bir ektir. Pazarlama ve tasarım baş kreatif müdürü Marybeth Shaw, "Çamaşır suyuyla temizlenebilir ürünler giderek daha fazla talep görüyor," dedi. yıl.” Yeni döşemelik tekstil ürünleri Nakata ve Stroma, Wyzenbeek ölçeğinde sırasıyla 61k ve 51k çift sürtünme ile geri dönüştürülmüş içerik ve mükemmel dayanıklılığa sahiptir. Bir kumaşın ağartıcıyla temizlenebilir olarak kabul edilmesi için, seyreltilmiş ağartıcıya maruz kaldığında zayıflamaz veya solmaz.
Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC), bir kısım ev tipi çamaşır suyu (sodyum hipoklorit) 10 dezenfekte etmek için kısım su (1:10) kullanılmalıdır. Ağartıcı, çoğu boyayı bozacağından ve dokuma döşemelik için kullanılan iplerin çoğunu zayıflatacağından, çözelti ile boyanmış lifler kullanan tekstiller en iyi sonucu verir, çünkü renk pigmentleri yalnızca yüzeyde değil, lifin tamamına entegre edilir. Daha fazla haber: Akıllı masa örtüleri restoranlarda sosyal mesafeyi destekler Yeni IM ViroBac yapısı mikrobiyal tehditleri ele alıyor "WovenSkin", akıllı teknolojiyle dokumayı ön plana çıkarıyor H&V, cerrahi olmayan tıbbi önlükler için yeni bir malzeme geliştiriyor BMW interaktif tekstil iç tasarımını tanıttı x Kapat Lütfen giriş yapın veya kayıt olun Devam etmek için lütfen giriş yapın veya bir kullanıcı hesabıyla kaydolun.
Kuruluşlar için lütfen kişisel kimlik bilgilerinizi kuruluşunuzla birlikte kullanın. Yeni eklenen kuruluşlar için bu, birincil iletişim kişisi olacaktır. E Parola Şifremi Unuttum Yeni bir hesap oluşturun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder