11 Ağustos 2020 Salı

Yeni IM ViroBac kumaşı mikrobiyal tehditleri ele alıyor - Advanced Textiles Source



Yeni IM ViroBac yapısı mikrobiyal tehditleri ele alıyor Inner Mettle (IM), toplu taşıma, tıbbi tesisler ve ağırlama gibi ticari bir ortamda çok sayıda duruma uygulanabilen yüzey teması yoluyla viral ve bakteriyel bulaşma riskini azaltmak için geliştirdiği en son ürünü IM ViroBac kumaşını piyasaya sürüyor. Fotoğraf: İç Mettle. Şirketin genel müdürü Inam Saleem, "Koltuklar, yatak takımları ve perdeler gibi yüksek temas yüzeylerinin tümü, temas halinde risk miktarını azaltarak bir kontaminasyon kaynağı yerine daha koruyucu bir rol oynayabilir" dedi.
Şirket, ürünü insan koronavirüs ailesinin bir suşuna karşı test etmek için bağımsız bir EPA ve FDA tarafından düzenlenen laboratuvarı görevlendirdi. İnsan Coronavirus (229E suşu) dahil olmak üzere dokunma sırasında mikrobiyal tehditleri 30 dakika içinde yüzde 97,5 oranında azalttığı kanıtlanmıştır.
Inner Mettle bunun SARS-CoV-2 (COVID- ile karıştırılmaması gerektiğini vurgulamaktadır. 19), herkese açık test için mevcut değildir. Saleem, "Dokunma kontaminasyonu birincil bulaşma şekli olmaya devam ediyor, özellikle kentsel bir ortamda patojenleri içermek için kapsamlı bir yaklaşıma sahip olmak, ilerleyen bir öncelik olacak" dedi. Yumuşak kumaş, eldivenler ve maskeler dahil olmak üzere tüketici ürünleri üretmek için de kullanılabilir.
Inner Mettle, sosyo-ekonomik ve çevresel etkileri göz önünde bulundurarak üstün işlevsel faydalar sağlayan üst düzey giysiler geliştirmek için Birleşik Krallık'ta kuruldu. Daha fazla haber: Akıllı masa örtüleri restoranlarda sosyal mesafeyi destekler "WovenSkin", akıllı teknolojiyle dokumaya devam ediyor H&V, cerrahi olmayan tıbbi önlükler için yeni bir malzeme geliştiriyor BMW interaktif tekstil iç tasarımını tanıttı Antrenman kapüşonlu sweatshirt, spor salonunda mikroplardan korur x Kapat Lütfen giriş yapın veya kayıt olun Devam etmek için lütfen giriş yapın veya bir kullanıcı hesabıyla kaydolun. Kuruluşlar için lütfen kişisel kimlik bilgilerinizi kuruluşunuzla birlikte kullanın. Yeni eklenen kuruluşlar için bu, birincil iletişim kişisi olacaktır.
E Parola Şifremi Unuttum Yeni bir hesap oluştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder