24 Eylül 2020 Perşembe

DSM, Tour de France için koruyucu bisiklet forması sundu - Advanced Textiles Source



DSM, Tour de France için koruyucu bisiklet forması sundu Fotoğraf: DSM Koruyucu Malzemeler Beslenme, sağlık ve sürdürülebilir yaşam alanında küresel bir bilim şirketi olan Royal DSM, www.etexti lecommunications.com adresindeki bir rapora göre, Dyneema® teknolojisinin Team Sunweb'in 2020 Tour de France'daki koruyucu bisiklet formalarında kullanıldığını bildirdi.
Ortakları Team Sunweb ve Craft Sportswear ile DSM, koruyucu bir iç katmanla birleştirildiğinde bisikletçilere 60 km / saate varan hızlarda etkili aşınma koruması sağlayan ve aynı zamanda açık yaraların şiddetini daha da yüksek hızlarda azaltan bir forma sağlamaya yardımcı oldu. . Profesyonel bisiklet, katılımcılarını önemli ölçüde tehlikeye atar; Son yıllarda, Tour de France aşama başına ortalama 1,5 çarpışma yaşarken, bir günlük klasiklerde çarpışmalar daha da sıktır.
Bisiklet formaları, neme izin verirken vücudun büyük bir kısmı için koruma sağlayarak binicileri destekleyebilir yüzeye taşıma ve düşük ısıl direnç sunar. Yeni forma, bisikletçilerin ihtiyaç duyduğu rahatlıktan veya düşük ağırlıktan ödün vermeden daha iyi aşınma direnci sunar. Daha fazla haber: IFAI Expo 2020, neredeyse 100. yılını kutluyor 401 Tech Bridge, 6 milyon dolarlık finansman turunu tamamladı IFAI Expo 2020'de sanal olacak Freudenberg, yüz maskeleri sağlamak için NC State ile ortak oldu Endüstri koalisyonu, KKD politikası hakkında açıklama yayınladı × Kapat Lütfen giriş yapın veya kayıt olun Devam etmek için lütfen giriş yapın veya bir kullanıcı hesabıyla kaydolun.
Kuruluşlar için lütfen kişisel kimlik bilgilerinizi kuruluşunuzla birlikte kullanın. Yeni eklenen kuruluşlar için bu, birincil iletişim kişisi olacaktır. E Parola Şifremi Unuttum Yeni bir hesap oluşturun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder