29 Eylül 2020 Salı

Nylstar, Meryl Skinlife Force antiviral kumaşını tanıttı - Advanced Textiles Source



Nylstar, Meryl Skinlife Force antiviral kumaşını tanıttı İspanyol birinci sınıf poliamid 6.6 iplik ve kumaş üreticisi Nylstar, kokusuz olan Meryl Skinlife Force'u piyasaya sürdü. Gümüş iyon teknolojisine sahip antimikrobiyal, antibakteriyel ve antiviral kumaş.
Firmaya göre kumaşlar, 60 temperatureC sıcaklıkta yıkandıktan sonra 100 defadan fazla tekrar kullanılabilen maske, önlük ve diğer medikal ürünlerin geliştirilmesinde kullanılabilir. Şirket, virüslerin tamamen ortadan kaldırılmasını garanti ederken, kalıcı viroblok etkilerini koruduğunu söylüyor. Yüz maskeleri COVID-19 ile günlük hayatımızın bir parçası haline geldiğinden, şirket yüz maskelerinin çoğunun "kumaşın içindeki bakteri ve virüslerin büyümesini engellemeyen kumaşlarla yapıldığını ve bunların havaya ve çevremize yayıldığını belirtiyor. mikrofiber salıverme yoluyla. " Nylstar’ın yeni kumaşı, gümüş iyon teknolojisini mikrofiber sürekli filamentle mikrofiber dökmeyen yüksek mukavemetli mikrofiber filamentle birleştiriyor.
Şirket, elyafları İsviçreli yenilikçi HeiQ'nun gümüş iyon aktif prensibini kullanarak geliştirdi. Şirket, "Bu teknolojik yenilik, aynı zamanda, Nylstar’ın kumaş ve giyim endüstrisinin sürdürülebilir ve tam döngüsel bir ekonomi ile ilerlemesine yardımcı olmaya yönelik sürekli çabalarıyla uyumlu olarak, giysilerin daha da uzun süre dayanıklı olmasını sağlıyor" dedi. Yeni kumaş OEKOTEX Standard 100 tarafından onaylanmıştır ve U.
S. tarafından tescil edilmiştir. Çevre Koruma Ajansı (US EPA 85249-1). Daha fazla haber: Ahlstrom-Munksjö, TrustShield ™ Biyolojik tıbbi kumaşını ekledi Qmax World LLP, anti-viral tek tip kumaşlara öncülük ediyor PyroTex® antiviral elyaf üretildi Trisit, 3D örgü yüz maskeleri sunuyor Tekstil işbirlikçileri HeiQ Viroblock ile ceket yaratıyor × Kapat Lütfen giriş yapın veya kayıt olun Devam etmek için lütfen giriş yapın veya bir kullanıcı hesabıyla kaydolun.
Kuruluşlar için lütfen kişisel kimlik bilgilerinizi kuruluşunuzla birlikte kullanın. Yeni eklenen kuruluşlar için bu, birincil iletişim kişisi olacaktır. E Parola Şifremi Unuttum Yeni bir hesap oluşturun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder