15 Eylül 2020 Salı

Solight Design, SEEUS95 kendinden yapışkanlı maskeyi piyasaya sürüyor - Advanced Textiles Source



Solight Design, SEEUS95 kendinden yapışkanlı maskeyi piyasaya sürdü Fotoğraf: SEEUS95. New York, NY merkezli Solight Design, güneş enerjisiyle çalışan ve origamiden ilham alan aydınlatmasıyla tanınan SEEUS95 şeffaf, kendiliğinden yapışan, kulak halkası içermeyen maske ile maske tasarım arenasına girdi. nonwoven polipropilen, dokuma veya örgü kumaşlarla yapılan maskelerden daha iyi koruma sağlayabilir. Maske, bambu, ipek, gümüş ve karbondan yapılmış doğal bir filtreye sahiptir ve yanık kurbanları için cilt gençleştirmede, kalça protezlerinde ve kozmetik uygulamalarda kullanılan doğal bir biyopolimer olan kitozandan yapılmış bir cilt terapi tabakası ekler. Yapımcılar maskenin sürdürülebilir, cilde nazik ve çevreye duyarlı malzemelerden yapıldığını söylüyorlar.
Örneğin bambu güçlüdür, doğal olarak antibakteriyeldir ve virüs taşıyan havadaki nemi emer. İpek lifi de güçlüdür ve virüsleri çeken bir elektrostatik yüke sahiptir. Nano-gümüşün bakteri türlerine karşı etkili olduğu gösterilmiştir ve aktif karbon doğal bir koku azaltıcıdır.
Video: SEEUS95. Maskenin silikon koruyucusu, tüplü maskeler ve yüzme gözlüklerine benzer şekilde buğu önleyici kaplamaya sahiptir ve bu da yoğunlaşmayı azaltmaya yardımcı olur. Maskenin bir saat boyunca yerinde kalarak terle cilde yapıştığı görülmüştür. Şirket, ellerin sabun ve su ile yıkanmasını ve maskenin üç dakika süreyle mikrodalgada dezenfekte edilmesini öneriyor, bu da yapışkanlığı canlandırıyor. Şirket, ABD'de bir N95 derecelendirmesi için çalıştığını
ve şu anda fon aradığını söylüyor (https://seeus-95.com/). Daha fazla haber: Tasarımcı, "biyogarmentri" oluşturmak için araştırmacılarla birlikte çalışır Dönüşen Dokunma projesi tamamen ciddi oyunlarla ilgilidir "Akıllı" yüz maskesi dili çevirir ve yazıya döker Bükümlü elastomerler yumuşak robotikte umut vaat ediyor UCI bilim adamları, insan hücrelerini kalamar benzeri şeffaflıkla tasarlıyor × Kapat Lütfen giriş yapın veya kayıt olun Devam etmek için lütfen giriş yapın veya bir kullanıcı hesabıyla kaydolun.
Kuruluşlar için lütfen kişisel kimlik bilgilerinizi kuruluşunuzla birlikte kullanın. Yeni eklenen kuruluşlar için bu, birincil iletişim kişisi olacaktır. E Parola Şifremi Unuttum Yeni bir hesap oluşturun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder