3 Eylül 2020 Perşembe

Tekstil işbirlikçileri HeiQ Viroblock ile ceket yaratıyor - Advanced Textiles Source



Tekstil işbirlikçileri HeiQ Viroblock ile ceket yaratıyor Kirletici maddelerle karşılaşılanların yanı sıra giyen kişiyi de koruyarak normal yaşama devam etmek için bir çözüm sağlamak üzere yeni bir ceket tasarlandı. JUST5 ceket, kullanıcıyı çevredeki kirleticileri bozmaktan korumak için oldukça etkili bir bariyer oluşturur. Ceketin oluşturulması, her biri ceketin içindeki bir bileşene katkıda bulunan beş malzeme üreticisinin girişiminin sonucudur: 2A-NYGUARD NYSHIELD fermuarlar kendi kendini sterilize eder ve her dokunuştan sonra beş dakika içinde kullanılabilirliği geri kazanır.
Coats ProtectV dikiş ipliği, her dikişe anti-mikrobiyal ve anti-viral özellikler ekler. HeiQ Viroblock İsviçre antimikrobiyal kumaş teknolojisi, orijinal olarak Swiss Medic tarafından tıbbi bir cihaz olarak tescil edilen yüz maskelerini tedavi etmek için geliştirilmiştir. Aynı teknolojiyle işlenen solunum maskeleri, ABD tarafından yetkilendirilmiştir. EUA kapsamında FDA. İtalyan tekstil üreticisi SITIP çözgülü örme elastik kumaş, ceketin üzerindeki uzatılabilir manşetler için, potansiyel olarak kirli yüzeylere dokunulduğunda elleri koruyordu.
Çözgülü örme, bir ipliğin yırtıldıktan sonra merdivenden çıkmasını önleyen kumaş teknolojisidir. Windtex Vagotex nefes alabilen, su itici ve rüzgara dayanıklı bir kumaştır. HeiQ Group'un kurucu ortağı ve CEO'su Carlo Centonze, "Artık her marka bu tedarikçilerden parça alıp yüzde 100" virobloklu "giysilerini üretebilir.
" Coats Performance Materials Başkanı Ronan Cox, “Birlikte sektördeki işbirliğinin gücünü gösterdik. Uzmanlığımızı bir araya getirerek, günlük yaşamlarına normalliği geri getirmek ve aynı zamanda korunmak isteyen insanların karşılaştığı zorluklara bir çözüm geliştirdik. " Kaynak: Coats Daha fazla haber: Bioservo'nun kavramayı güçlendiren eldiveni destek kazanıyor Ford, 3D örgülü "akıllı" araba koltuğu kılıflarını araştırıyor Yüz maskelerindeki elektrospun nanoliflerin durumu Sensörler ayak ülserlerini önlemeye yardımcı olur Wolf-Gordon ağartıcı ile temizlenebilir tekstil ürünlerini piyasaya sürdü × Kapat Lütfen giriş yapın veya kayıt olun Devam etmek için lütfen giriş yapın veya bir kullanıcı hesabıyla kaydolun.
Kuruluşlar için lütfen kişisel kimlik bilgilerinizi kuruluşunuzla birlikte kullanın. Yeni eklenen kuruluşlar için bu, birincil iletişim kişisi olacaktır. E Parola Şifremi Unuttum Yeni bir hesap oluşturun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder