5 Ekim 2021 Salı

Hybrid Air Vehicles yolcu hizmetini duyurdu – Advanced Textiles Source



Hibrit Hava Araçları yolcu hizmetini duyurdu Fotoğraf: Hibrit Hava Araçları İngiliz üretici Hibrit Hava Araçları (HAV), yolcu taşımacılığı pazarına yeni ve oldukça lüks bir seçenek getiriyor. “Dünyanın en büyük uçağı” olarak faturalandırılan şirket, Airlander 10'un 2025'te yolcu taşımacılığına hazır olmasını bekliyor. Dışı çok büyük bir hava gemisine benziyor, ancak içi 100 yolcu kapasiteli birinci sınıf bir feribota daha çok benziyor. tamamı tavandan tabana pencerelerinden panoramik manzaraya sahiptir.
Hibrit zeplin hem aerostatik hem de aerodinamik kaldırma kullanarak uçuyor. Zeplin gövdesi, üç katmanlı bir kompozit malzeme kombinasyonundan yapılmış bir deridir. Deri gazın içinde kalır ve hava gemisinin şişirildiğinde şeklini koruması için sertlik sağlar.
Vectran™, Kevlar®, Tedlar®, poliüretan ve Mylar® kullanılan malzemeler arasındadır. Uçaklar daha hızlı olmasına rağmen, Airlander geleneksel bir uçağa özgü emisyonların yüzde 10'u ile çalışır. 2030 yılına kadar HAV, sıfır karbonlu havacılık vizyonuyla tamamen elektrikli bir Airlander'a sahip olmayı umuyor.
Daha fazla haber: Ayakkabı üreticisi net sıfır emisyona ulaştı adidas, Allbirds işbirliğiyle düşük karbonlu koşu ayakkabısı üretiyor Yeni fon, giysi geri dönüşümünü destekliyor Yeni kumaş enerji toplar ve depolar Bilim adamları plastik bozulmasında başarılı Araştırmacılar yeni su yalıtım çözümünü keşfetti × Kapat Lütfen giriş yapın veya kaydolun Devam etmek için lütfen giriş yapın veya bir kullanıcı hesabıyla kaydolun. Kuruluşlar için lütfen kuruluşunuzdaki kişisel kimlik bilgilerinizi kullanın. Yeni eklenen kuruluşlar için bu, birincil ilgili kişi olacaktır.
E Parola Şifremi Unuttum Yeni bir hesap oluştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder