16 Mart 2022 Çarşamba

Uluslararası Başarı Ödülleri başvuru portalı açıldı



Uluslararası Başarı Ödülleri başvuru portalı açıldı Özel kumaşlarda tasarım mükemmelliği/teknik beceriyi takdir eden 2022 Uluslararası Başarı Ödülleri, şimdi katılıma açık. Gerilebilir Yapılar < 600 metrekare kategorisinde 2021 IAA Mükemmellik Ödülü'nü kazanan, Alameda, California'daki PFEIFER Structures tarafından tasarlanan Deniz Uçağı Lagün Feribot Terminali, muhteşem bir kanopiye sahiptir.
Fotoğraf PFEIFFER Structures'ın izniyle Uluslararası Endüstriyel Kumaşlar Birliği (IFAI), 75 yılı aşkın bir süredir, şirketleri Uluslararası Başarı Ödülleri (IAA) aracılığıyla onurlandırarak özel kumaşları içeren tasarım ve üretimdeki en son başarıları temsil eden olağanüstü ve yenilikçi projeleri takdir etmektedir. 1946'dan beri IFAI sponsorluğunda düzenlenen 42 kategorili yarışma, IFAI üyeleri ve üye olmayanlar için çalışmalarını sergilemek, profesyonel tanınırlık kazanmak ve uluslararası düzeyde öne çıkmak için mükemmel bir fırsattır. Giriş kategorileri arasında gelişmiş tekstiller, tenteler ve kanopiler, kumaş ortamlar, kumaş yapılar, jeosentetik projeler, denizcilik ve çadır yer alıyor ve birçok alt kategori var.
Uluslararası Başarı Ödülleri, endüstri genelinde özel kumaşları tasarımlarına dahil eden projelerde teknik beceri ve tasarım mükemmelliğini tanır. Girişler, belirli bir çalışma veya ürün alanındaki uzmanlıklarına göre ayrı ayrı seçilen endüstri uzmanları ve tasarım profesyonelleri tarafından değerlendirilir. Girilen tüm projeler, yıl boyunca tanıtılan IAA çevrimiçi galerisinde otomatik olarak listelenir.
Markanızı büyütün, yeteneğinizi sergileyin ve hak ettiğiniz tanınmayı elde edin. IFAI, 15 Haziran 2022'ye kadar IAA girişlerini kabul edecek. Daha fazla bilgi ve katılım için IAA web sitesini ziyaret edin.
Daha fazla haber: IAA Ödülü'ne son başvuru tarihi 13 Ağustos'a uzatıldı IAA Ödülleri son teslim tarihi yaklaşıyor Şimdi girin: IFAI Uluslararası Başarı Ödülleri 2019 Uluslararası Başarı Ödülü sahipleri açıklandı Uluslararası Başarı Ödülleri başvuruları 30 Haziran'da yapılacak × Kapat Lütfen giriş yapın veya kaydolun Devam etmek için lütfen giriş yapın veya bir kullanıcı hesabıyla kaydolun. Kuruluşlar için lütfen kuruluşunuzdaki kişisel kimlik bilgilerinizi kullanın.
Yeni eklenen kuruluşlar için bu, birincil ilgili kişi olacaktır. E Şifre Şifremi Unuttum Yeni bir hesap oluştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder