17 Haziran 2022 Cuma

Tekstil grupları ABD'yi Çin'e yönelik ceza tarifelerini sürdürmeye çağırıyor



Üç önemli Amerikan tekstil imalat grubu bugün yaptığı açıklamada, Biden yönetiminin Çin'den gelen bitmiş tekstil ve konfeksiyon üzerindeki 301. madde ceza tarifelerini sürdürmesi veya hayatta bir kez görülen yakın kıyı trendlerini tersine çevirme ve ABD ve Batı Yarımküre'deki kritik yatırımları ve işleri baltalama riskiyle karşı karşıya kalması gerektiğini söyledi.
Tarifelerin dört yıllık bir yasal incelemesini yürüten ABD Ticaret Temsilciliği'nin (USTR) ofisine yapılan resmi bir sunumda, birlikler Çin'den yapılan ithalatta ceza tarifelerinin sürdürülmesine güçlü destek verdiklerini ifade ettiler ve tarifelerin kaldırılmasıyla ilgili sonuçlar konusunda uyarıda bulundular. onları.
Gruplar, "[Biden yönetiminin ticaret] politikasının önemli bir yönü, Çin'in yaygın, yağmacı ticaret uygulamalarında önemli iyileştirmeler olmadan, Bölüm 301 tarifelerini sürdürme ihtiyacıdır" dedi. Tarifeleri kaldırmak, "Çin'deki giyim fiyatları Bölüm 301 tarifeleriyle bile dibe vurmaya devam ettiği için, yönetimin enflasyonist baskıları hafifletme hedefine ulaşmak için hiçbir şey yapmaz" dediler. Başvuru, Ulusal Tekstil Kuruluşları Konseyi (NCTO) ve Dar Kumaşlar Enstitüsü (NFI) ve Endüstriyel Kumaşlar Enstitüsü (USIFI) - Gelişmiş Tekstiller Derneği'nin (ATA) her iki bölümü tarafından sunuldu.
  Dernekler, aşağıdakilerin tamamını temsil eder: ABD tekstil üretim zinciri.
"Onlarca yıldır, Çin'in yasa dışı eylemleri neredeyse her yerli imalat sektörünün altını oydu ve milyonlarca ABD işinin doğrudan kaybına katkıda bulundu.
Devlet destekli bu yıkıcı uygulamalar arasında fikri mülkiyet hırsızlığının yanı sıra imalat, sanayi alanlarında yaygın devlet mülkiyeti yer alıyor. Sincan bölgesinde sübvansiyonlar ve iğrenç emek ve insan hakları ihlalleri” dedi. "Bu tarifeleri iptal etmek, Çin tedarik zincirlerine daha fazla sağlıksız bağımlılık yaratacak ve kötü aktörler ABD'nin
onları sorumlu tutmayacağını bildiği için gelecekteki sistematik ticaret suiistimallerini cesaretlendirecek." Tarifeler, Çin'in devam eden IP ve ilgili ticaret ihlallerine yanıt olarak 2018'den başlayarak Çin'e uygulandı. Çin o zamandan beri ABD ile 2020'de vardığı bir anlaşmaya uymadı.
Tam gönderime buradan bakın. Daha fazla haber: Miami Corporation'da yeni işe alınanlar Formosa Plastics, Teksas'ta 207 milyon dolarlık HDPE geomembran reçine tesisi inşa ediyor TikTok kampanyası genç denizcileri hedefliyor Beton Kanvas, daha düşük karbonlu, yüksek performanslı ürün serisini tanıtıyor Milliken ve Lenzing, koruyucu tekstil sürdürülebilirliği için ortak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder