2 Ağustos 2022 Salı

GUESS ve Homeboy Industries, Upcycled Koleksiyonunu duyurdu



GUESS, Homeboy Industries ile işbirliği içinde eski giysilere yeni bir hayat vermek için benzersiz bir süreç geliştirdi. GUESS, geri dönüştürülmüş parçaları eğlenceli, modaya uygun kreasyonlara dönüştürerek inanılmaz derecede sürdürülebilir olmak için yeni bir yol inşa ediyor. GUESS, yeni Upcycled Koleksiyonu üzerinde Homeboy Industries'in bir sosyal girişim kolu olan Homeboy Recycling ile doğrudan birlikte çalışacak.
GUESS ile ortaklık kuran Homeboy Recycling, yalnızca elektronik geri dönüşümünden tekstil ve giyim dünyasına doğru genişledi. GUESS ve Homeboy Recycling, çevresel sürdürülebilirliği desteklemenin, yaratıcılığı kolaylaştırmanın, yeni işler yaratmanın ve toplumu iyileştirmenin yeni bir yolunu yarattı: büyük bir yürekle yukarı dönüşüm. GUESS, Upcycled Koleksiyonunu duyurmaktan büyük bir gurur duymaktadır.
Geri dönüştürülmüş giysilerin dönüştürülmesi, belirgin şekilde benzersiz parçalar sağlar ve bu onun nihai çekiciliğidir. Bez çantalar, patchwork kotlar, büstiyerler ve hatta kırlentler; herkes için geri dönüşümlü moda. Upcycled Koleksiyonu, döngüsel modanın en gerçek biçimiyle alışveriş yapmanın sürdürülebilir, modaya uygun ve amaca yönelik bir yoludur.
“Homeboy Industries, Upcycled Collection için GUESS ile ortaklığa minnettardır. GUESS'e, bu marjinalleştirilmiş nüfusa umut, eğitim ve destek sağlama misyonumuzu desteklediği, onların hayatlarının yönünü değiştirmelerine ve topluma katkıda bulunan üyeler olmalarına izin verdiği için teşekkür ederiz. Homeboy Industries CEO'su Chris Zwicke, Homeboy Industries'in dövme silme, akıl sağlığı hizmetleri, eğitim, hukuk, konut navigasyonu, vaka yönetimi, işgücü geliştirme ve iş eğitimi gibi kapsamlı travma bilgili, sarmalayıcı destek hizmetleri sağladığını söylüyor. br> "Bu ortaklık sayesinde, en hızlı büyüyen sosyal girişimimiz olan Homeboy Recycling'deki çalışanlarımız, bizi çok heyecanlandıran daha fazla iş becerisi ve eğitim kazanacak." “Homeboy Industries ile işbirliği içinde olan Upcycled Koleksiyonu, her bir parçanın, moda setini göz önünde bulundurarak, atılan ürünleri arzu edilen, metalaştırılmış ürünlere dönüştürmek için gereken becerileri öğrenebilen bir topluluk üyesine amaç verebilmesi umuduyla tasarlandı. Tasarımlar, özenle düzenlenmiş ve sıralanmış, eldeki kaynaklar tarafından belirlenir.
Ürün yelpazesi modadan moda olmayan parçalara kadardır, bu nedenle herkes için bir şeyler vardır. Genç Çağdaş Tasarım Direktörü Amy Enuke, asıl keyif, her bir parçanın önceki yaşamı ve nasıl ortaya çıktığı konusundaki meraktır” diyor. GUESS'in döngüsel modaya olan bağlılığı ve Homeboy Recycling'in sürdürülebilirlik temeli ile bu ortaklık, yalnızca çevreyi desteklemekle kalmayıp aynı zamanda topluluklarımızı doğrudan destekleyen yeni bir tür sürdürülebilir modanın başlangıç ​​noktasıdır.
Daha fazla bilgi için adresini ziyaret edin. tahmin.com/sustainability..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder