6 Ağustos 2022 Cumartesi

Sunbrella & United Fabrics, Modern Art kumaşlarını tanıttı



Sunbrella ve United Fabrics, tasarım profesyonellerinin çağdaş ticari alanlar için yeni fırsatlar keşfetmelerine yardımcı olmak için üçüncü ortak sözleşmeli döşeme koleksiyonu Modern Art'ı tanıttı. Bir dizi cesur renk ve eğlenceli desende 32 yeni dayanıklı, yumuşak ve ağartıcıyla temizlenebilir kumaşa sahip Modern Art, Origins and Reflections koleksiyonlarının yanı sıra Sunbrella Contract portföyündeki diğer kumaşları tamamlamak üzere tasarlanmıştır. Sunbrella'nın yönetici tasarım direktörü Greg Voorhis, "Sanat, dışavurumculuk ve yaratıcılık, tasarım ortamının merkezinde yer alıyor" dedi.
"Bu Modern Sanat koleksiyonu, renk ve sanatsal yaratıcılığın bir kutlamasıdır ve sayısız tasarım olanağına ilham vermeyi amaçlamaktadır. Ticari alanlar için gereken ek dayanıklılığa sahip yumuşak ve rahat kumaşlar sağlamak için United ekibiyle bir kez daha ortak olmaktan gurur duyuyoruz.” Sınırları zorlayan ikonik sanat stillerinden ilham alan bu yeni koleksiyon, renk ve desenin bir mekanda nasıl bir oyunculuk ve yaratıcılık duygusu uyandırabileceğini gösteren kumaşlarla resmi olmasa da ruhlu.
Bu tekstiller dayanıklılık ve leke tutmazlık ile tasarlandı yüksek trafikli alanlarda bile canlı renklerini korur. “Modern Sanat, yaratıcılığa ve sanatsal keşiflere ilham verir. Üçüncü sözleşmeli döşeme koleksiyonumuzda Sunbrella ile birlikte çalışmak bir zevkti ve amacımız Modern Sanat'ın tasarım dünyasında ve günlük hayatımızda oynadığı rolü onurlandırmaktı" dedi. .
“Koleksiyondaki desenler, zengin doygunluktaki renk alanı resimlerinden, pop art'ta grafik şekillerin cesur kullanımından ve tabii ki soyut dışavurumculukta jestsel işaretlemeden ilham aldı. Bu koleksiyon, tasarımcıları sadece duvardaki sanatla değil, aynı zamanda bir mekandaki mobilyaların işlevsel tasarımıyla da ifade vermeye çağırıyor.” Modern Art, otellerden restoranlara ve daha fazlasına kadar çeşitli ticari konaklama ortamları için uygundur.
Özel koleksiyon, United Fabrics aracılığıyla satın alınabilir ve Material Bank'ta örneklenebilir. Daha fazla bilgi için lütfen www.unitedfabrics adresini ziyaret edin.
com/sunbrellacontract..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder