28 Mart 2020 Cumartesi

AR Tech Hasta Yalıtım Nakil Birimini Üretecek - İleri Tekstil Kaynağı



Bir uzay ve tıbbi ekipman üreticisi olan AR Tech, Hasta İzolasyon Taşıma Birimi'nin (PITU) artık üretime hazır olduğunu duyurdu. Ünite, hasta ve sağlık personeli arasında güvenli bir bariyer sağlayan Covid 19 gibi yüksek derecede bulaşıcı hastalıklardan muzdarip bireyleri kapsamaktadır. AR Tech pazarlama başkan yardımcısı Bud Weisbart, “PITU, nakliye sırasında bireylerin ve çevredeki olası kirlenmelere karşı koruma sağlayan negatif bir basınç izolasyon muhafazasıdır,” dedi. bu birimi bir yıldan fazla bir süredir. ” Ürün nihai FDA onayını bekliyor ancak ön sipariş için hazır. AR Tech, mümkün olan en kısa sürede sipariş vermeye ve sipariş vermeye başlamayı planlıyor

Tıbbi tesisler için PITU, FDA tıbbi sınıf alev geciktirici vinil ile yapılacak ve bulaşıcı virüslerin ve bakterilerin nakliye sırasında yayılmasını önleyen motorlar ve filtrelerle donatılmıştır. Ayrıca tıbbi olmayan vinil içeren ticari uygulamalar için de mevcuttur. PITU, şu anda hastanelerde ve diğer tıbbi tesislerde kullanılmakta olan hemen hemen her sedyeye, bu sedyelerin IV ceplerine uyan özel paslanmaz çelik uyarlanabilir temeller kullanarak evrensel olarak uyum sağlar. uçlara kapatılmıştır. Weisbart, şirketin ilk siparişlerini birkaç gün içinde beklediğini söyledi. İlk üretim oranı ilk iki hafta içinde 25 olacak ve bunu üretim uygulandığında günde 75'e varan oranlarda tedarik edebilecek.
Weisbart, “Ünitenin bu zor zamanlarda tıp uzmanlarımız için çok gerekli güvenliği sağlayacağını umuyoruz” dedi. AR Tech, aynı zamanda AR Industries'in ana şirketi olan ve çeşitli havacılık şirketlerine tıbbi şirketler, uçuş donanımı ve yer desteği için ürün ve hizmetler sunan A&R Tarpaulins Inc.'in bir yan kuruluşudur.
.

25 Mart 2020 Çarşamba

YENİ Covid-19 Kaynak Merkezi - İleri Tekstil Kaynağı



YENİ Covid-19 Kaynak Merkezi COVID-19 / Coronavirus pandemisinde gezinirken, IFAI'nın yolun her adımında sizinle olduğunu hatırlatmak istiyoruz. Virüsü ve sektörümüzü çevreleyen son gelişmeler hakkında günlük olarak güncellenecek bir COVID-19 Kaynak Merkezi geliştirdik. Bu Kaynak Merkezinde aşağıdakiler hakkında güncel bilgiler bulacaksınız: Devlet ve Kurum Bilgileri Finansal Bilgi ve Yardım Tekstil Sektörü Güncellemeleri ve Haberleri IFAI Üye Güncellemeleri Ürün ve Ekipmanlar COVID-19 Kaynak Merkezi, bu zor zamandan geçmenize ve olabildiğince haberdar olmanıza yardımcı olmak için tasarlanmış yeni bir özelliktir.
Daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki düğmeyi tıklayın. Daha fazla haber: IFAI Akıllı Kumaşlar Zirvesi'nin sanal olacağını duyurdu IFAI Üye Forumu Web Seminerleri seti INDA'dan Coronavirus hakkında mesaj (COVID-19) NCSL, COVID-19'a ilişkin devlet mali tepkilerini izler Tıbbi sipariş için gazlı bez gerekli x Kapat Lütfen giriş yapın veya üye olun Devam etmek için lütfen giriş yapın veya bir kullanıcı hesabıyla kaydolun. Kuruluşlar için lütfen kişisel kimlik bilgilerinizi kuruluşunuzla birlikte kullanın.
Yeni eklenen kuruluşlar için bu birincil irtibat kişisi olacaktır. E Parola Şifremi Unuttum Yeni bir hesap oluştur.

24 Mart 2020 Salı

Akıllı Kumaşlar Zirvesi sanallaştı - Industrial Fabrics Association International



Akıllı Kumaşlar Zirvesi sanallaşıyor 2 günlük web semineri biçimiyle zirvenin tadını çıkarın COVID-19 / Coronavirus nedeniyle, Washington DC'de artık yüz yüze bir zirve olmayacak, ancak sizi zirveye sanal olarak katılmaya davet ediyoruz.
Akıllı Kumaşlar Sanal Zirvesi 2020, -Kişisel etkinlik teklifleri ve kendi uzak konumunuzun konforunda tadını çıkarabilirsiniz. Birkaç yeni konuşmacı ve oturum da dahil olmak üzere gündem biraz düzeltildi. Etkinlik web sitesinde olan her şeyi önizleyin.
Bu özel etkinlik için doğrudan kendi bilgisayarınızdan bize katılabileceğinizi umuyoruz! Sanal Zirve daha düşük bir oranda sunulacak. Daha fazla haber: Seaman Corporation uygun çalışma kültürü ile tanındı INDA'dan Coronavirus hakkında mesaj (COVID-19) NCSL, COVID-19'a ilişkin devlet mali tepkilerini izler Küçük işletmeler için finansal kaynaklar Gerard Systems, önlük ve maskelerde dikiş yardımı sunuyor x Kapat Lütfen giriş yapın veya üye olun Devam etmek için lütfen giriş yapın veya bir kullanıcı hesabıyla kaydolun. Kuruluşlar için lütfen kişisel kimlik bilgilerinizi kuruluşunuzla birlikte kullanın.
Yeni eklenen kuruluşlar için bu birincil irtibat kişisi olacaktır. E Parola Şifremi Unuttum Yeni bir hesap oluştur.

Mitsufuji yeniden kullanılabilir Hamon AG maskesini başlattı - Advanced Textiles Kaynak



Mitsufuji, yeniden kullanılabilir Hamon AG maskesini piyasaya sürdü Mitsufuji Giyilebilir ürünler geliştiren ve satan bir şirket olan Hamon, AG maskesi, bir 50'ye kadar herhangi bir ev çamaşır makinesinde yıkanabilen yüksek performanslı maske ve tekrar tekrar kullanın. Fotoğraf: Mitsufuji Corp.
bir designboom.com ile ilgili rapor, ürünün tıbbi liflerden yapıldığını söylüyor giyilebilir cihazlar için geliştirilmiş ve tescilli gümüş kaplı fiber AGposs® kullanır antibakteriyel ve deodorant fonksiyonları sağlayan teknoloji. Tüm giysi üç boyutlu bir siluet; kullanıcının kulaklarına takılan kısmı ana kumaşla aynı kumaştan yapılır vücut, bu yüzden elastik bir kablo yok.
maske, yayılma nedeniyle hijyen maskelerinin eksikliğine yanıt olarak geliştirildi koronavirüsün. Mitsufuji üretim planlıyor Fukushima Eyaleti, Kawamata-Machi'deki kendi fabrikasında ayda 50.000 maske, Japonya. Daha fazla haber: Shima Seiki, WHOLEGARMENT® maskesi için örgü verilerini yayınladı HeiQ Viroblock teknolojisi koronavirüs ile mücadele edebilir Şirket kadınlar için itfaiye donanımı tasarladı Coats, Sinyal Aktif Aydınlatmasında Osram ortağı Volleback jet motorlarında bulunan seramikleri seçiyor x Kapat Lütfen giriş yapın veya üye olun Devam etmek için lütfen giriş yapın veya bir kullanıcı hesabıyla kaydolun.
Kuruluşlar için lütfen kişisel kimlik bilgilerinizi kuruluşunuzla birlikte kullanın. Yeni eklenen kuruluşlar için bu birincil irtibat kişisi olacaktır. E Parola Şifremi Unuttum Yeni bir hesap oluşturun.

Shima Seiki, WHOLEGARMENT® maskesi için örgü verilerini yayınladı - Advanced Textiles Source



Shima Seiki, WHOLEGARMENT® maskesi için örgü verilerini yayınladı Son zamanlarda dünya çapında cerrahi maske sıkıntısı ışığında COVID-19'un yayılması nedeniyle, düz örgü çözümleri sağlayıcısı Shima Seiki Maskelerin 3D örme versiyonunu üretmek için örgü verileri yayınladı. WHOLEGARMENT® örme makineleri. Fotoğraf: Shima Seiki. Örme Endüstrisindeki bir rapora göre, yayınlanan veriler, Japon şirketinin pamuk maskeleri üretmeyi amaçlıyor SWG041N2, SWG061N2 ve SWG091N2 modellerinin yanı sıra kompaktının geri kalanında WHOLEGARMENT Mini tip makineler olarak da bilinen WHOLEGARMENT örme makineleri, 15 ölçüde küçük aksesuar ürünlerinin üretimine başladık.
Mask verileri Shima Seiki'den indirilebilir Kullanıcı Sitesi, Shima tarafından kullanılmak üzere 10.000'den fazla örgü örneği içeren bir arşiv Seiki müşterileri. “Dikişsiz 3D TOPTANCILIK maskeleri üstün uyum sağlar ve konfor. Maske ile birlikte tek parça olarak örülmüş kulak kayışları kısmı kulaklarda daha az stres sunar ve daha fazla dikiş gerektirmez hızlı tepki üretimi, ”dedi Shima Seiki’nin Masaki Karasuno. “Mevcut filtre için bir filtre torbası da örülmüştür virüs filtreleri ve diğer filtrasyon kumaşları. Örme pamuk maskeleri yıkanabilir ve tekrar tekrar kullanılır. Bununla birlikte, yaygın dokunmamış malzemelerin aksine, cerrahi maskeler, örgü maskeler virüs ve polen filtrasyonu içermez Ana kullanım alanları spreyin öksürük ve hapşırma ve alerjenlere maruziyeti azaltmak için, ”dedi Karasuno. www.shimaseiki.
com Daha fazla haber: Mitsufuji, yeniden kullanılabilir Hamon AG maskesini piyasaya sürdü HeiQ Viroblock teknolojisi koronavirüs ile mücadele edebilir Şirket kadınlar için itfaiye donanımı tasarladı Coats, Sinyal Aktif Aydınlatmasında Osram ortağı Volleback jet motorlarında bulunan seramikleri seçiyor x Kapat Lütfen giriş yapın veya üye olun Devam etmek için lütfen giriş yapın veya bir kullanıcı hesabıyla kaydolun. Kuruluşlar için lütfen kişisel kimlik bilgilerinizi kuruluşunuzla birlikte kullanın. Yeni eklenen kuruluşlar için bu birincil irtibat kişisi olacaktır.
E Parola Şifremi Unuttum Yeni bir hesap oluştur.

20 Mart 2020 Cuma

Şirket kadınlar için itfaiye ekipmanı tasarladı - Advanced Textiles Source



Şirket kadınlar için itfaiye donanımı tasarladı Beş yıllık araştırma ve geliştirmeden sonra, kadınlara ait bir şirket, vahşi orman itfaiyecileri için itfaiyeci üniformaları yapmaya odaklandı ve bir dizi kadına özgü üniforma başlatmaya hazır olduğunu söyledi. Sportstextiles.com'daki bir rapor, Green Buffalow'un yakında erkek egemenliği olan bir alanda yapılan geleneksel üniformalar ile ilgili birkaç temel sorunu ele alan üniformalar için ön siparişler alacağını söyledi.
Şirkete göre, kadın üst gövde giysileri için standartta mevcut beden tablosu yok ve alt gövde kadın boyutlandırma “erkeklerin alt gövde boyutu tablosunun neredeyse ayna görüntüsü”. Ayrıca, kısıtlayıcı tasarım gereklilikleri, uygun olmayan giysilere neden olduğunu ve bunun yaralanmaya neden olabileceğini söyledi. Şirket, ısı stresini azaltacak ve optimum hareket sağlayacak üniformalar tasarlamak için endüstri uzmanlarıyla ortaklık kurdu.
Daha fazla haber: Coats, Sinyal Aktif Aydınlatmasında Osram ortağı Volleback jet motorlarında bulunan seramikleri seçiyor Startup, şekil değiştiren ceket prototipi yapıyor LOOMIA 4 Telli Veri Yolu örneğini yayınladı El felci için tasarlanmış robot eldiven x Kapat Lütfen giriş yapın veya üye olun Devam etmek için lütfen giriş yapın veya bir kullanıcı hesabıyla kaydolun. Kuruluşlar için lütfen kişisel kimlik bilgilerinizi kuruluşunuzla birlikte kullanın. Yeni eklenen kuruluşlar için bu birincil irtibat kişisi olacaktır.
E Parola Şifremi Unuttum Yeni bir hesap oluştur.

11 Mart 2020 Çarşamba

Coats, Sinyal Aktif Aydınlatmada Osram ortağı - Advanced Textiles Kaynak



Coats, giysiler ve aksesuarlar için yeni aktif aydınlatma sağlamak üzere aydınlatma uzmanı Osram ile ortaklık kuruyor. Coats, Osram tarafından yapılan Coats Sinyal Aktif Aydınlatma ışık sisteminin, düşük ışık koşullarında ve geceleri kullanıcının güvenliğini ve görünürlüğünü artırmak için tasarlandığını bildirdi. Yeni Coats Signal Active Illumination serisi, bir ışık sistemi, bir güç bankası ve giysi ve aksesuarlara entegrasyon için borulardan oluşur.
Aydınlatma sistemi, giyim veya spor aksesuarına kalıcı olarak entegre edilmiştir ve çamaşır makinelerine ve çamaşır kurutma makinelerine dayanabilir. Osram, LED ışıkların bir akıllı telefon veya güç bankasından beslendiğini söylüyor. Coats'a göre, sistem borular boyunca homojen ışık üretir.
Ürün yelpazesi, yansıtıcı delikli borular, örgü borular veya yansıtıcı şeritlere entegre borulardan oluşur. Işık sistemi, ışık kılavuzlarının sayısı, LED renkleri, kablo uzunlukları ve anahtarın işlevi için özelleştirilebilir. Sistem ayrıca aleve dayanıklı bir versiyonda da mevcuttur. Aydınlatma sistemi iş kıyafeti, dış giyim, spor ve aktif giyim ve dış mekan aksesuarlarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Osram, şu anda odaklanmanın aktif aydınlatmanın güvenlik yönü olduğunu, ancak akıllı analitiğe dönüşebileceğini söylüyor - bir koşucuyu yüksek nabız hızlarına karşı uyarıyor veya diğer gezginlere bir bisikletçinin frenlediğini gösteriyor. Coats, dikiş ipliği, tıbbi dikişler, fiber optik kablolar ve uçaklarda, otomobillerde ve güvenlik ekipmanlarında kullanılan yüksek performanslı iplikler dahil olmak üzere endüstriyel iplikler üretir.
Osram şu anda bir aydınlatma üreticisinden yüksek teknolojili bir fotonik şirketine dönüşmekte ve sensörler, görselleştirme ve ışık tabanlı tedavilere odaklanmayı artırmaktadır.

6 Mart 2020 Cuma

Bilim adamları Uzayda Mycelia evleri için potansiyel araştırıyor - Advanced Textiles Kaynak



Bir tekstil olarak tarif edilemese de, bu malzeme tekstil ürünlerinin sağladığı bazı şeylerin yerini alabilir. NASA’nın Kaliforniya’daki Ames Araştırma Merkezi’ndeki bir grup bilim insanı ay, Mars ve ötesinde yaşanabilir yapılar yetiştirebilecek yeni teknolojileri araştırıyor ve prototip haline getiriyor. Teknolojiler, mantar yapısının bir parçası olan dal benzeri iplikler olan mantarlara ve misellere dayanır.
“Şu anda geleneksel Mars için habitat tasarımları bir kaplumbağa gibidir - evlerimizi bizimle “güvenilir bir plan, ancak yüksek enerji maliyetleri ile” diyor Lynn Rothschild, erken aşama projesinin baş araştırmacısı. “Bunun yerine, biz oraya vardığımızda bu habitatları kendimiz yetiştirmek için mycelia'dan yararlanabilir. ” Miko-mimari olarak adlandırılan konsept, mantar miselyumunun özelliklerini araştırıyor.
Çok zor görünebilir, ancak kendini büyütüp onarabilmenin yanı sıra, miko mimarisi o kadar dayanıklıdır ki betonarme daha güçlü olabilir. NASA şu anda tasavvur ediyor kaşifler yanlarında uyuyan mantarlardan oluşan kompakt bir yaşam alanı getiriyor su ekleyerek büyümeye başlayın. Bu büyüme mycelia'nın doğasına bağlı olacaktır, karmaşık yapıları hassas bir şekilde oluşturmak için iç içe geçiyor. mucizeler, deri - veya Mars'ta konut yapmak için yapı taşları. Araştırmacılar ekibi Miko-mimari projesinin bir parçası olarak “yetiştirilmiş” mobilyalar ve tuğlalar. “Mekan için tasarladığımızda, çok daha fazla özgürlüğe sahip yeni fikir ve materyalleri denemekte özgürüz Rothschild dedi.
“Ve bu prototiplerden sonra diğer dünyalar için tasarlandıklarını onlara geri getirebiliriz. ”

LOOMIA 4 Telli Bus örneğini piyasaya sürdü - İleri Tekstil Kaynağı



LOOMIA 4 Telli Veri Yolu örneğini yayınladı LOOMIA geçtiğimiz günlerde en son geliştirdiği 4 Telli Otobüs örneğini yayınladı. Bu malzeme yeniliği, LOOMIA Elektronik Katmanının (LEL) bir performans dokusuna nasıl baktığını ve hissettiğini gösterir. Şirketin ilk test edilebilir örneğidir ve bir e-tekstil çözümünü doğrularken direnç veya empedans ölçümlerine ihtiyaç duyan mühendislik grupları için idealdir.
Bu örneği kullanarak mühendisler ve ürün geliştiricileri de veri hızı ölçümleri yapabilir, esneme yapabilir analiz ve önemliliği gözden geçirin. LOOMIA’nın 4 telli Bus örneği artık mevcut. Fotoğraf: LOOMIA.
4 Telli Veri yolu örneği sektöre özeldir ve LEL'in tıbbi ve sağlık için giyilebilir. Bu örnek türü gösterir bir giysiye veya yumuşak ürüne gömülebilen güç ve veri hatlarının bu alan. Gömülü Numunenin içinde ölçümler için problanması kolay test pedleri vardır. Bu özellik LOOMIA teknolojisi ile ilgili okumalar elde etmek için kullanılabilir. ürün şirketin web sitesi www.loomia üzerinden satışa sunulmaktadır.
com. LOOMIA olabilecek yumuşak devre sistemleri (e-tekstiller) tasarlar ve üretir ölçekli üretilmektedir. Şirketin ödüllü teknolojisi, otomotiv iç mekanlarına, tıbbi ve sağlıklı giyilebilir cihazlara ve dış mekan ürünleri.
Daha fazla haber: Volleback jet motorlarında bulunan seramikleri seçiyor Startup, şekil değiştiren ceket prototipi yapıyor El felci için tasarlanmış robot eldiven Vücut ısısıyla çalışan esnek cihaz Tek parça örgü ayakkabı üst tanıtıldı x Kapat E Parola.

Volleback jet motorlarında bulunan seramikleri seçti - Advanced Textiles Source



Volleback jet motorlarında bulunan seramikleri seçiyor Fotoğraf: Vollebak. Outdoor markası Vollebak, geleneksel olarak füze ve jet motorlarında kullanılan seramikli bir kapüşon gömdü. Sportstextiles.
com, İngiltere markasının 60.000 seramik parçacığın insan saçından daha ince olduğunu söylediğini söylüyor; bu da malzemenin yüksek esneklik, hafiflik ve nefes alabilirlik anlamına geldiği anlamına geliyor.
Vollebak kurucu ortağı Steve Tidball, “Dünyanın en dayanıklı ve akıllı kıyafetlerini yapmak, yaşamı kökten farklı şeyler için kullanmaya başlayan malzemelerin yeniden yapılandırılması anlamına geliyor” diyor. “Karbon fiber ve yosun kullanarak tişörtler ürettik. Grafen, cam ve biyolüminesan malzeme kullanarak ceketler yaptık ve ateşe verilemeyen liflerden kapüşonlar ve pantolonlar yaptık.
Seramikler dünyadaki en sert mühendisliklerin bazılarında kullanıldığından, en sert kıyafetleri yapmaya başlamak için kullan. ” Daha fazla haber: Startup, şekil değiştiren ceket prototipi yapıyor LOOMIA 4 Telli Veri Yolu örneğini yayınladı El felci için tasarlanmış robot eldiven Vücut ısısıyla çalışan esnek cihaz Tek parça örgü ayakkabı üst tanıtıldı x Kapat E Parola.